https://pecicanews.ro/
Echipa de Juniori C a Progresului conduce în play-off (GALERIE FOTO)

Echipa de Juniori C a Progresului conduce în play-off (GALERIE FOTO)

Tinerii fotbaliști pecicani pregătiți la Centrul de Copii și Juniori ai ACS Progresul Pecica au rezultate tot mai bune, semn că strategia clubului de a pune accent pe creșterea talentelor locale dă roade.

Cel mai recent exemplu este echipa de Juniori C, care au avut un parcurs bun în turul campionatului 2021-2022 și s-a calificat în play-off.

Aici, a început cu o victoria categorică, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Podgoria Pâncota, cu scorul de 6 – 1, după care a învins ACS Viitorul Arad cu o diferență de patru goluri (scor 0 – 4).

În ultimul meci din acest an, jucat ieri, juniorii C au continuat seria victoriilor: partida jucată pe terenul din Pădurice împotriva CSS Gloria Arad s-a încheiat cu scorul de 2 – 0, prin golurile marcate de Lucas Pelle și Denis Șimonca.

La final de an, echipa se află în fruntea clasamentului, cu 9 puncte obținute.

Antrenorii Alexandru Szép și Tiberiu Barbu s-au declarat mulțumiți de jucători, care au evoluat mult, dând dovadă de disciplină și spirit de echipă.

Lotul de Juniori C al ACS Progresul Pecica este format din: Marius Szauka, Andrei Graure, Denis Șimonca, Gabriel Szép, Mario Bănățan, Adelin Marge, Eduardo Belea, Florin Tulbure, David Ruja, Radu Chiriac, Gabriel Stanciu, Andrei Szeles, Bogdan Apostol, Gabriel Raț, Denis Varga, Lucas Pele, Richard Nagy, Mihai Muncuți.

Fotografii: Zita Szép și Sorin Dan Cârstea

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )