După câştigarea Cupei României pe judeţ, Progresul Pecica joacă mâine pentru promovarea în Liga 3

După câştigarea Cupei României pe judeţ, Progresul Pecica joacă mâine pentru promovarea în Liga 3

Încă din data 11 mai, din etapa a 27-a a sezonului 2018-2019 s-a ştiut că, matematic, ACS Progresul Pecica a devenit campioana Ligii a 4-a Ara, dar premierea jucătorilor, antrenorilor și conducătorilor a avut loc la finalul ultimului meci jucat pe teren propriu.

Cupa şi medaliile au fost înmânate de secretarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Vasile Rad şi de primarul Petru Antal.

Partida cu AFC UTA Arad s-a terminat cu victoria categorică a fotbaliştilor pecicani, prin reuşitele lui S. Popa (penalty, min. 64), Arsene (min. 67) și Puie (min. 83), scor 3-0.

Progresul a jucat în formula: Fl. Rusu – T. Bodri, Țugulescu, Wild, Aldan (Edu) – Drîglă (Copil), S. Popa, Moraru (P. Măgulean), Huțanu – Arsene – Puie. UTA II: Zamfir – Haloș (Iova), Salka, Pașcu, Mohaci – Vulturar, Cocriș (Sterciuc) – Răzban, Rădulescu (R. Petcuț), Duma (Onișor) – Nistor.

În ultima etapă a sezonului, Progresul Pecica s-a impus pe terenul celor de la CS Cetate Săvârşin cu scorul de 2-8, încheind campionatul cu 77 de puncte adunate prin 25 de victorii din 28 de etape.

Dan Ştefan Puie s-a clasat al doilea în clasamentul golgheterilor judeţeni, cu 36 de reuşite.

Echipa pecicană şi-a propus două obiective înaintea intrării în vacanţă. Prima a fost câștigarea fazei judeţene a Cupei României, ţel îndeplinit cu succes la finalul săptămânii când au bătut cu scorul de 3 – 1 Păulişana Păuliş, prin reuşitele lui Măgulean, Puie şi Păcurar.

Cel mai important obiectiv al clubului este, fireşte, promovarea în Liga 3, după barajul cu campioana județului Hunedoara, CSO Retezatul Haţeg.

Meciul de baraj de pe teren propriu se va juca mâine, sâmbătă, 15 iunie, începând cu orele 18 pe stadionul din Pădurice, publicul pecican fiind aşteptat în număr cât mai mare pentru a susţine echipa de fotbal a oraşului.

Partida va fi transmisă în direct de Televiziunea Arad pe post şi pe profilul de Facebook.

Suporterii care doresc să susţină ACS Progresul Pecica şi la meciul retur, din data de 22 iunie, de la Haţeg, vor avea la dispoziţie autocare.

Interesul a fost mare, iar înscrierile pentru deplasare se fac în continuare la brutăria Doris, benzinăria Lukoil sau la restaurantul Toşa.

Foto: AJF Arad

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )