https://pecicanews.ro/
Duel pentru primul loc, sâmbătă, în Pădurice

Duel pentru primul loc, sâmbătă, în Pădurice

ACS Progresul Pecica a început bine Play-Out-ul serii a opta din Liga 3, pe teren prorpiu, pe o vreme rece şi ploioasă, dar susţinută de suporterii din tribune.

„În primul rând, vreau să felicit ambele echipe, mi se pare că a fost meciul cu cel mai mare angajament din campionatul acesta. Îmi pare rău de Cermei, sper să se salveze. Au fost periculoși astăzi, jos pălăria pentru ei, iar noi trebuie să recunoaștem că am avut noroc” – a rezumat partida antrenorul Mihai Petcuţ pentru sportarad.ro.

Jocul destul de echilibrat s-a terminat cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat de celălalt antrenor al echipei: Bogdan Bozian, care a încris cu capul, în urma centrării lui Roberto Bănăţan.

ACS Progresul Pecica, a jucat în formula: Rafael Zamfir – Raul Moraru (90+3 Erich Wild), Denis Hrezdac, David Roșu, Roberto Bănățan – Andrei Șerengău, Mirel Arsene – Samir Borcea (90 Victor Gomboș), Bogdan Bozian, Vasilică Răchită (90 Lucas Câmpan) – Raul Stanciu (46 Dan Puie). 

Rezerve: Fabian Burtic, Cristian Mihai, Andrei Matyus, Vlăduț Stanciu, Gabriel Szép.

Sâmbătă după-masă, echipa de fotbal a orașului joacă, din nou, pe teren propriu, cu liderul clasamentului, ACS Pobeda Stár Bišnov.

Progresul și echipa din Timiș au același număr de puncte (26), iar câștigătorul meciului de sâmbătă va ocupa primul loc în Play-Out.

Partida se va juca începând de la ora 17, intrarea este liberă, susținătorii echipei fiind așteptați în număr cât mai mare!

Meciul va fi transmis, în direct, și de colegii de la Radio Zestrea / Pecica TV, pe Youtube.

Fotografii: Cătălin Bereș

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )