https://pecicanews.ro/
Dresor pecican în echipa României la Campionatul Mondial FCI IGP 2019

Dresor pecican în echipa României la Campionatul Mondial FCI IGP 2019

Echipa României a obţinut rezultate bune la Campionatul Mondial FCI IGP 2019, din selecționată făcând parte şi pecicanul Attila Tóth.

Cunoscutul dresor canin, membru al Asociației Chinologice Arădene, a participat la turneul organizat de Federaţia Chinologică Internaţională (FCI) la Schwechat (la sud de Viena), în Austria, alături de Sebastian Trenka din Timișoara şi de Augustin Moldovan, membru al Asociației Chinologice Metropolitane București.

Attila Tóth a reuşit performanţa de a obţine cel mai bun rezultat pentru echipa României per examinare: alături de câinele său Erkan Arcanis a primit calificativul ,,bun” pentru întreaga examinare (cu 251 de puncte însumate în cele trei probe), din care 90 (din totalul de 100) şi calificativul ,,foarte bun” în cadrul probei de disciplină.
„A fost o experienţă frumoasă şi mă bucur pentru rezultatul obţinut, suntem o echipă bună” – a declarat proprietarul Şcolii de dresaj şi a pensiunii canine Kalypsoland din Turnu.

Echipa a beneficiat în acest an de o susținere fără precedent din partea Asociației Chinologice Române, echipamentul fiind oferit ca sponsorizare de Royal Canin România.

Pentru dresorul pecican aceasta a fost a patra competiție mondială la care a participat, două fiind la Campionatul Mondial FMBB (destinat dresorilor câinilor din rasa ciobănesc belgian), iar celelalte două la FCI IGP (unde pot participa toate rasele de câini).

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )