https://pecicanews.ro/

Două puncte în play off pentru juniorii C ai Progresului

De ani de zile, ACS Progresul Pecica pune din ce în ce mai mare accent pe creşterea viitoarelor generaţii de fotbalişti, oferind micilor talente posibilitatea de a se dezvolta.

Astfel, ca la cluburile de renume din judeţ şi din zonă, copii şi tinerii pecicani de toate vârstele sunt aşteptaţi la antrenamentele grupelor din cadrul Centrului de Copii şi Juniori ai clubului.

Rezultatele pregătirilor se văd periodic, prin rezultatele obţinute sau prin convocarea tinerilor fotbalişti pecicani la diferite selecţii şi cantonamente.

Echipa de juniori C joacă în seria Elite, alături de echipe cu tradiţie, cum ar fi UTA, Atletico sau CS Ineu.

După terminarea sezonului, echipa antrenată de Ioan Bănăţan evoluează în play off, unde a făcut faţă adversarilor.

Primul meci s-a jucat cu CS Ineu şi s-a încheiat cu victoria gazdelor pecicane (scor 3-1), după care a urmat încă un succes la Zădăreni (1-5).

Meciul cu AFC UTA 2006, a început pe ploaie şi a continuat pe vânt, rezultatul final fiind de egalitate, scor 1-1, prin reuşita lui Matei Kovacs.

De la deplasarea la CS Atletico Arad 2007, juniorii pecicani s-au întors cu încă un punct (scor 0-0), ocupând în prezent locul secund în clasament.

Lotul de juniori C a ACS Progresul Pecica este format din: Fabian Burtic, Dario Mogoş, Raul Belea, Toti Lipitor, Andrei Matyus, Denis Şimonca, Roberto Bănăţan, David Gruia, Vasilică Răchită, Adelin Haraga, Matei Kovacs, Florin Pişcotă, Ovidiu Cociubă şi Raul Bănăţan.

 

 

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )