https://pecicanews.ro/
Două goluri într-un minut în derby-ul vecinilor (GALERIE FOTO)

Două goluri într-un minut în derby-ul vecinilor (GALERIE FOTO)

Derby-ul juniorilor 1A s-a încheiat cu victoria categorică a pecicanilor, care s-au impus cu scorul de 8 – 0 în fața ACS Victoria Felnac.

Partida contând pentru etapa a cincea a Campionatului Județean s-a disputat pe stadionul din Pădurice, pe o vreme caldă și însorită, în fața câtorva zeci de suporteri formați din rude, prieteni și colegi ai jucătorilor.

Tinerii fotbaliști pregătiți de Lucian Mocanu și Alexandru Szép au înscris încă din minutul nouă, prin reușita lui Andrei Matyus, după care au continuat să își mărească avantajul prin golurile înscrise de David Zabos Boar (minutul 11), dubla lui David Gruia, în decursul a doar câtorva minute (24 și 26), respectiv de Mihai Muncuți, care a înscris în același minut 26.

ACS Progresul Pecica, condusă de căpitanul Gabriel Szép, a continuat cu același elan. David Gruia a fost omul meciului, după ce înscris încă o dublă (în minutele 58 și 87), ploaia de goluri fiind completată de Roberto Bănățan.

Juniorii pecican au jucat în formula: Paul Eduard Gyorgy – Andrei Széles, Gabriel Szép, Raul Belea, Roberto Bănățan, David Zabos Boar, Andrei Matyus, Radu Chiriac, Gabriel Stanciu, Mihai Muncuți, David Gruia. Au mai intrat pe teren: Mario Muncuți, Nicolae Todoruț, Raul Bănățan și Mark Barbu.

În urma victoriei de ieri, ACS Progresul a urcat pe locul patru al clasamentului, la un punct distanță de CS Păulișana Păuliș, cu care vor juca miercurea viitoare, în deplasare.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )