https://pecicanews.ro/
Două evenimente în trei zile, la sfârşitul săptămânii

Două evenimente în trei zile, la sfârşitul săptămânii

La sfârşitul acesti săptămâni pecicanii, precum şi toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi la două evenimente deja-cunoscute.

 

Întâlnirea Radioamatorilor

Vineri şi sâmbătă are loc ediţia din acest an a Întâlnirii Internaţionale a Radioamatorilor.

Evenimentul organizat pentru a XV-a oară începe vineri după-masa cu primirea invitaţilor la Sala Mare de Sport de la intrarea din oraş.

Deschiderea festivă se va ţine sâmbătă de la ora 10, târgul destinat pasionaţilor de radioamatorism, dar şi curioşilor, având loc pe tot parcursul zilei.

Prânzul tradiţional, cu gulaş şi Pită de Pecica, este programat la ora 13.

Evenimentul este organizat de Radiocluburile YO2KBB şi YO2KBQ, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Pecica, intrarea fiind liberă.

 

Hramul Bisericii

Hramul Bisericii Romano-Catolice „Sfânta Treime” Parohia Romano-Catolică și Asociația „Familia Kolping”, cu sprijinul Primăriai Orașului Pecica și al Consiliului Local Pecica, organizează la sfârșitul acestei săptămâni Hramul Bisericii Romano-Catolice „Sfânta Treime”.

Evenimentul va avea loc în Piața Regele Mihai I și va începe sâmbătă seara de la ora 20:00 cu spectacolul trupelor Ministars și Energy de la Clubul Copiilor Pecica, urmat de un program de muzică de petrecere de la ora 20:30 cu formația Cappucino.

Seara va continua de la ora 21:30 cu bal stradal, muzica fiind asigurată de Nagy Zsolt.

Slujba festivă din Duminica Sfintei Treimi va începe la ora 17 și va fi urmată de un spectacol de muzică și dans la ora 19.

Vor urca pe scenă elevii Școlii Gimnaziale nr. 2, grupele formației Búzavirág din Pecica, orchestra de țitere din Dorobanți și Ansamblul Păstrătorii Tradiției din Pecica.

Hramul bisericii se va încheia cu discoteca în aer liber de la ora 22.

Ca de fiecare dată, în piață vor fi prezenți comercianții cu terase.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )