https://pecicanews.ro/
Donația companiei Zollern pentru pompierii voluntari pecicani

Donația companiei Zollern pentru pompierii voluntari pecicani

Pompierii pecicani se întâlnesc în mod regulat la sediul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Pecica pentru a discuta problemele curente și a se pregăti pentru intervențiile la care sunt solicitați.

Cu ocazia ultimei întâlniri, care a avut loc duminică dimineața, pompierii voluntarii pecicani au primit o donație oferită de firma Zollern sub forma unor echipamente de intervenție, în stare bună.

„Echipamentele au fost aduse de la serviciul privat de pompieri al companiei-mamă din Germania și cred că vă vor fi utile cu ocazia intervențiilor. Mulțumim companiei și conducerii acesteia pentru că se implică în viața comunității locale” – a spus primarul Petru Antal cu această ocazie, prezent la întâlnire alături de viceprimarul Miodrag Stanoiov, Ana-Maria Dónáth, coordonatorul SVSU Pecica, Mihaela Dudaș-Donică, responsabila de Protecție Civilă a Primăriei Orașului Pecica și consilierul local Lucian Mocanu.

S-a discutat despre completarea echipamentelor de intervenție, întreținerea mașinilor de intervenție și amenajarea unui poligon de antrenament în cursul acestui an, la remiza de pompieri, necesară pregătirii pompierilor voluntari pentru intervențiile.

Viceprimarul Miodrag Stanoiov a amintit și despre prevederile mai stricte cu privire la întreținerea terenurilor agricole, proprietarii care dau foc resturilor vegetale pierzând și subvenția de la APIA, pe lângă amendă sau dosar penal.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )