https://pecicanews.ro/
Direcţia de Drumuri a anunţat reparea sutelor de gropi apărute în asfalt

Direcţia de Drumuri a anunţat reparea sutelor de gropi apărute în asfalt

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat la începutul săptămânii continuarea reparațiilor provizorii la drumurile naționale și autostrăzile din vest.

Ca la fiecare final de iarnă, conform explicaţiei oficiale, în urma fenomenului de îngheţ-dezgheţ reapar gropile de majoritatea drumurilor, cele mai intens circulate fiind şi cele mai afectate.

Florin Kenyeres din Pecica a postat zilele trecute imagini cu gropile care se ţin lanţ între Pecica şi Arad, pe Drumul Naţional 7, situaţia fiind asemănătoare şi pe tronsonul spre Nădlac.

„Pe drumul Arad – Pecica am putut numără 486 de asemenea gropi, apoi am pierdut numărul. Adâncimea gropilor trece peste gleznă cu mult” – a postat pecicanul pe cea mai mare reţea de socializare.

După cum a scris Newsar acum câteva zile, un arădean a numărat 119 gropi şi gropiţe pe o distanţă de 32 de kilometri din Autostrada Arad-Timişoara.

Potrivit anunţului făcut de DRDP Timişoara, se lucrează pe autostrada A1 Timișoara – Arad și pe drumurile naționale: DN 68A, Margina – Săcămaș, DN 59 Timișoara – Moravița, DN 6 Timișoara – Becicherecu Mic, DN 57 Moravița – Jamu Mare, DN 7, Arad – Pecica, DN 76 – Vârfurile – Ionești, DN 79A Chișineu Criș – Vărșand și 79A Gurahonț – Ineu.

Reparațiile care se fac în sezonul de iarnă sunt provizorii, iar după încheierea sezonului rece, se va putea interveni cu reparații cu mixtură asfaltică la cald.

Gropile existente pe DN7 în zona sensului giratoriu de la Juncanu au fost reparate de muncitorii direcţiei de drumuri zilele trecute.

 

Foto: DRDPT, Florin Kenyeres/Facebook

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )