https://pecicanews.ro/
Deşeurile vegetale se vor aduna timp de cinci săptămâni

Deşeurile vegetale se vor aduna timp de cinci săptămâni

Primăria Oraşului Pecica organizează şi în această toamnă campania de colectare a crengilor şi a deşeurilor vegetale în oraş şi în satele aparţinătoare.

La fel ca în fiecare an, administraţia locală vrea să vină în sprijinul localnicilor care au toaletat arborii şi pomii din gospodărie sau de pe stradă şi nu au ce face cu crengile.

La solicitarea cetăţenilor, acţiunea din acest an durează mai mult: cinci săptămâni şi începe luni, 28 octombrie, urmând să se încheie vineri, 29 noiembrie 2019.

Angajații Primăriei ajung în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi în zona 200 şi pe strada 1, miercuri în zona 300 şi zona 500, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri în satele aparţinătoare Turnu şi Sederhat.

Autoritățile locale roagă toți cetățenii să scoată deșeurile doar în ziua în care vor fi colectate şi să se încadreze în limita de cinci săptămâni, cât durează acțiunea.

Frunzele vor fi ridicate doar dacă sunt puse în saci sau lădițe şi nu sunt amestecate cu alt tip de deșeuri, iar crengile dacă sunt legate în snopi.

În toate celelalte zile este interzisă depozitarea oricăror materiale pe domeniul public, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Pecica, cei care nu o respectă fiind pasibili de amendă.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )