https://pecicanews.ro/
Derby local cu demonstraţie de forţă (GALERIE FOTO)

Derby local cu demonstraţie de forţă (GALERIE FOTO)

Întâlnirea dintre ACS Progresul Pecica şi cealaltă echipă locală din Liga 4, CS Speranţa Turnu, a început într-un mod echilibrat şi jucătorii s-au duelat pentru fiecare fază de gol, până când Ewald Wild a deschis golul în minutul 9.

Nou-promovata echipă torneană a încercat să ţină pasul, a avut parte şi de fani devotaţi, care au sosit cu fulare, vuvuzele şi tobă, dar diferenţa pe tabela de marcaj a crescut constant, la pauză scorul fiind 2-0, în urma reuşitei lui Petrică Huţanu.

Jocul a fost intens, nu au lipsit faulturile şi cartonaşele galbene, la un moment dat fiind aproape de o încăierare în urma unei intervenţii mai dure.

În repriza a doua jucătorii torneni au părut mai obosiţi, iar Progresul Pecica a continuat să marcheze în mod regulat, la intervale de 5-10 minute.

Scorul final de 9-0 a fost stabilit prin golurile înscrise de Petru Măgulean, Petrică Huţanu (2) şi Ştefan Puie, care a marcat de patru ori.

În urma partidei, ACS Progresul Pecica a urcat un loc, până pe ultima treaptă a podiumului, în timp ce CS Speranţa Turnu stagnează pe penultimul loc al clasamentului.

Sâmbătă, în etapa a opta a campionatului, de la 11 Progresul joacă la Nădlac, iar la ora 17 Turnu merge la Păuliş.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )