https://pecicanews.ro/
De luni se modifică programul de colectare al deşeurilor menajere

De luni se modifică programul de colectare al deşeurilor menajere

La jumătate de an de când a preluat serviciul de salubritate în oraşul Pecica, SC Retim Ecologic Service SA a făcut o analiză a procesului de colectare a deşeurilor în oraşul Pecica şi în satele aparţinătoare şi a ajuns la concluzia că este nevoie de modificarea programului.

În urma consultărilor cu Primăria Oraşului Pecica, având în vedere cantitatea de deşeuri menajere produsă în fiecare săptămână la nivel local, firma a alocat o maşină care va deservi doar oraşul Pecica şi satele aparţinătoare.

Astfel, colectarea deşeurilor menajere se va face pe cartiere, în diferite zile ale săptămânii, conform tabelului elaborat de reprezentanţii Retim, pe care îl aveţi mai jos.

În linii mari, luni se va colecta gunoiul în zona 100 şi pe strada 1, marţi în zona 200, miercuri în zona 300, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri pe strada 2, în zonele 500 şi 600, precum şi în satele aparţinătoare Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi (notă: în tabel apar şi câteva adrese vechi ale unor firme care au contract cu operatorul).

Noul program de colectare intră în vigoare de luni, 29 octombrie 2018.

Tomberonul galben va fi colectat ca până acum, în fiecare a doua zi de luni (12 noiembrie, 26 noiembrie, 10 decembrie, 24 decembrie), acesta fiind folosit doar pentru PET-urile de plastic şi dozele de aluminiu (de suc şi de bere).

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Ret Imus 6 ani

    Luni – strada 3; Joi – strada 3; strada 2 când se colectează după anexa de sus?

  • Disqus (0 )