https://pecicanews.ro/
Dansatorii pecicani au adus „spiritul Crăciunului” la Casa de Cultură (GALERIE FOTO)

Dansatorii pecicani au adus „spiritul Crăciunului” la Casa de Cultură (GALERIE FOTO)

Ansamblul „Păstrătorii Tradiţiei” Pecica oferă „cadou” publicului local, în fiecare decembrie, un spectacol în pragul sărbătorilor de iarnă.

Spre deosebire de anii trecuţi, când programul a fost prezentat în cea de a doua zi de Crăciun, de data aceasta spectacolul intitulat „În spiritul Crăciunului” a fost pus pe scenă înaintea sărbătorilor.

Grupele de copii ale ansamblului, pregătite de Marin Stan şi „cei mari”, conduşi de Bogdan Ponta şi Ştefan Muntenaş, au venit în faţa publicului cu un spectacol construit ca o poveste.

Unul dintre copii, nerăbdător să sărbătorească Crăciunul, se culcă şi visează o seară cu muzică populară şi multe dansuri, pentru ca la trezire să găsească bradul împodobit şi cadouri sub acesta.

Spectacolul a fost deschis de cei mici, care au prezentat mai multe dansuri, ultimul chiar împreună cu grupa de adulţi, într-o sincronizare care a impresionat publicul adunat sâmbătă la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”.

Între dansuri au cântat tinerele talente locale: solistele Paisia Muraru, Briana Vinţan şi Alessia Ozoreanu.

Cele şapte perechi ale Ansamblului „Păstrătorii Tradiţiei” s-au pregătit cu o coregrafie specială, care a cuprins întreaga scenă.

În ultima parte a spectacolului, publicul numeros, în rândurile căruia s-a aflat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, viceprimarul Miodrag Stanoiov, fostul senator Constantin Traian Igaş şi directorul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, prof. Daniel Toth, a putut asculta piese din repertoriul lui Ştefan Muntenaş, prezent alături de orchestra sa şi de solişti invitaţi.

Spectacolul a avut loc cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Pecica.

Fotografii: Marin Stan

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )