CS Speranţa Turnu a câştigat Campionatul Județean de Futsal

CS Speranţa Turnu a câştigat Campionatul Județean de Futsal

Sâmbătă, 26 ianuarie, a avut loc, la sala mare de sport din Pecica, etapa zonală a Campionatului Judeţean de Fotbal în Sală, ediția a V-a.

După cum ziarul Pecica News a transmis, finala a fost jucată de echipele locale, fiind un meci intens, cu multe goluri, scorul final de 4-3 pentru CS Speranţa Turnu fiind stabilit în urma loviturilor de la şapte metri.

Finala campionatului organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal a avut loc duminică, 24 februarie, la Macea, cu participarea a opt echipe.

CS Speranţa Turnu a jucat în Grupa A , alături de CS Ineu, AS Viitorul Şepreuş şi gazdele de la CS Voinţa Macea, în Grupa B fiind ACS Socodor, CS Cetate Săvărşin, CS Podgoria Ghioroc şi CS Progresul Dieci.

În semifinale, echipa torneană a jucat cu ACS Socodor şi s-a impus cu scorul de 3-0, ajungând în finala competiției judeţene.

Meciul decisiv a fost jucat cu CS Ineu, pe care tornenii l-au învins cu un gol diferenţă, scor final 2-1.

Lotul echipei câștigătoare a fost format din: Linguraru Augustin, Dolga Claudiu, Badea Iulian, Roza Orlando, Dobre Ruben, Tambor Daniel, Corb Adrian, Drigla Robert, Vasilca Alexandru, Sziladi Sergiu, Verche Denis, Gabor Viorel . Antrenor: Vigariu Marius.

Organizatorii au acordat şi premii individuale, titlul de cel mai jucător revenindu-i lui Corb Adrian de la CS Speranţa Turnu.

Premierea câștigătorilor a fost făcută de către președintele AJF Arad, Adrian Lucaci.

Finala Campionatului Județean de Futsal a fost arbitrată de către brigada compusă din: Pătroi Ciprian, Sorin Saladea şi Pavel Florin Vesa.

Observatorul turneu final au fost Tiulea Corneliu şi Buda Leontin, managerul campionatului a fost Makó András, secondat de către Iovescu Ionel.

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )