https://pecicanews.ro/
Corul liceului s-a calificat la etapa naţională a olimpiadei (VIDEO)

Corul liceului s-a calificat la etapa naţională a olimpiadei (VIDEO)

Joi 1 martie 2018, la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, a avut loc faza județeană a Olimpiadei Corale la care a participat și Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica dirijat de prof. Alexandru Zaharia și acompaniat la pian de eleva Amelia Frișan din clasa a VI-a A.

Prestația lor a impresionat membrii juriului, ca dovadă fiind obținerea locului I, ceea ce asigură participarea la etapa interjudețeană a Olimpiadei Corale Naționale, care se va desfășura pe data de 17 martie, la Timișoara.

Felicitări tuturor elevilor care fac parte din Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica și au contribuit la acest succes, părinților acestora care îi sprijină în participarea la activitățile corale, precum și dirijorului.

Membrii corului au început deja pregătirile pentru următoarea etapă, pentru a reprezenta cu cinste liceului şi oraşul.

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    cosmin 6 ani

    Trebuie sa ne bucure faptul ca la liceul pecican,un fost absolvent,actualmente profesor cu suflet si pasiune vrea ca scoala sa sa recapete faima de altadata.Trebuie sa stiti ca pe vremuri liceul pecican a fost printre primele licee din judet. Alex Zaharia se straduieste si iata reuseste sa aduca liceul acolo unde ar trebui sa-i fie locul.BRAVO ALEX. Sa ai parte numai de succese.FELICITARI

  • Disqus (0 )