https://pecicanews.ro/
Coriştii pecicani, printre primii din regiune

Coriştii pecicani, printre primii din regiune

Membrii Corului Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” au participat recent la mai multe concursuri, dar şi la activităţi extraşcolare.

Două eleve pecicane au luat parte la concursul regional „Vrei să fii… meloman?” alături de colegi de ai lor din şapte județe, în total 280 de participanţi.

Ajuns la cea de a cincea ediţie, concursul este coordonat de prof. Georgiana Maria de la Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” Arad și prof. Victor Maria de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, cu sprijinul organizatoric al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, al Centrului Cultural Municipal Arad și al Radio România Muzical.

Eleva Paisia Muraru din clasa a III-a a obţinut premiul I la secţiunea „Tineri melomani”, iar Daria Coşulea, din clasa a IV-a, a luat premiul II la aceeaşi categorie.

Cele două tinere membre ale corului pecican au participat şi Festivalul Concurs Naţional „Fii stat în ţara ta”, de unde s-au întors cu rezultate foarte bune.

Aici Paisia Muraru s-a clasat a doua, iar Daria Coşulea a primit premiul trei, spre mândria profesorului lor coordonator, Alexandru Zaharia.

Un număr de 13 elevi de la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr”, cu toţii membri ai corului şcolii, s-au înscris şi la ediția a IX-a a Maratonului, semimaratonul și crosului Aradului.
Elevii cu vârsta cuprinsă între şapte şi 16 ani au terminat cu succes proba de 700 de metri, alături de prof. Zaharia.

Tinerii maratoniști sunt: Muraru Luca, clasa a I-a, Coșiu Giulia, clasa a II-a, Muraru Paisia, clasa a III-a, Crucean Alexandra, clasa a IV-a, Coșulea Daria, clasa a IV-a, Moldovan Alexandra, clasa a V-a, Timiș Diana, clasa a V-a, Ruzsa Debora, clasa a VI-a, Rădac Gabriela, clasa a VII-a, Maroșan Cătălin, clasa a VII-a, Coșulea Denisa, clasa a VIII-a, Pop Cristina, clasa a VIII-a şi Pentek Iulia, din clasa a X-a.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )