https://pecicanews.ro/
Copii pecicani, medaliați la Arad (GALERIE FOTO)

Copii pecicani, medaliați la Arad (GALERIE FOTO)

„Mens sana in corpore sano

Cu acest dicton în inimă și-n gând, noi, o mână de dascăli temerari, la sugestia uneia dintre colege, am organizat și coordonat un Proiect grandios intitulat ,,Bucurie și mișcare”.

Parteneri de Proiect au fost grupe ale grădinițelor: PP 7 Arad, grupa mijlocie ,,A” PP Pecica, PP Nădlac și PP Frumușeni, activitățile desfășurându-se la Baza Sportivă „Desavoia” Arad.

Am stabilit ca probe de concurs: dans sportiv cu majorete, alergare-viteză, sărituri în saci și ștafeta 4×4.

Copiii noștri, înfruntând răcoarea dimineții și depășindu-și emoțiile, au venit însoțiți de minunații lor părinți, înarmați cu mult curaj și răbdare, la baza sportivă arădeană.

Pe ritmurile unei piese muzicale ritmate, am pornit cu toții la paradă, cu majoretele în frunte, etalându-ne tricourile personalizate cu însemnele grupei noastre: „Căsuța piticilor”.

Majoretele noastre au fost la înălțime, executând un dans cu mișcări spectaculoase, potrivite cu ritmul și linia melodică a piesei muzicale. Băieții, plini de energie și entuziasm, au participat la celelalte probe sportive. Cu toții au contribuit la palmaresul bogat de premii, diplome și medalii al grupei.

Ca la orice concurs sportiv care se respectă, am avut un juriu format din specialiști și am colaborat cu reprezentanții CSM ,,Gloria” Arad, fapt ce a ridicat ștacheta concursului.

Micii noștri pecicani s-au întors acasă premiați și medaliați, dar mai ales încântați de rezultatele prestației lor!

Felicitări, copii minunați și părinți super-implicați!!!

Felicitări și nouă, echipei de proiect, pentru munca depusă și rezultatele pe măsură!!!

Prof. Tatiana Moș

Prof. Alexandra Tania Chirea

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )