https://pecicanews.ro/
Contracte noi și sistem de „citire” a tomberoanelor, la Retim

Contracte noi și sistem de „citire” a tomberoanelor, la Retim

Ca urmare a câștigării licitației organizate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor (ADI SIGD), Retim Ecologic Service SA va presta servicii de salubrizare în localitățile aparținătoare zonei 1, printre care orașul Pecica și satele aparținătoare, pentru următorii 8 ani.

Reprezentanții companiei continuă campania de încheiere a noilor contracte de prestări servicii, valabile de la data de 1 aprilie.

Aceștia merg la domiciliul cetățenilor și întocmesc documentația electronic, în baza actului de identitare, pecicanii, tornenii, sederhătenii și bodroganii fiind rugați să coopereze.

Agenții Retim se deplaseză de luni până vineri, între orele 9-17, în diferite zone.

Cei care nu sunt acasă, sunt rugați să sune la numărul de telefon de pe fluturașul primit.

Clienții primesc autocolante inteligente, care se lipesc pe tomberoane și vor fi „citite” de la distanță, din mașina de salubritate, cele care nu sunt în sistem nefiind golite începând din luna aprilie!

Conform noului contract, Retim Ecologic Service SA va organiza campanii semestriale pentru colectarea deșeurilor voluminoase, periculoase și textile, iar la cerere, contra cost, va ridica și alte tipuri de deșeuri (verzi, mobilier, materiale de construcții).

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )