https://pecicanews.ro/
Conferință județeană de informare la Pecica despre oportunități de finanțare

Conferință județeană de informare la Pecica despre oportunități de finanțare

Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara, organizează mâine, în data de 06 martie 2018, de la ora 17:00, la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu” conferința județeană de informare a proiectului POCU/82/3/7/104331 cu titlul „Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul se implementează pe durata a 36 de luni, respectiv în perioada 12 ianuarie 2018 – 11 ianuarie 2021 și își propune creșterea durabilă a gradului de ocupare a persoanelor din Regiunea Vest prin susținerea înființării de noi întreprinderi cu profil nonagricol în mediul urban prin cursuri de formare antreprenorială pentru 350 de persoane și servicii personalizate de sprijin: consiliere, consultanță, mentorat și finanțare pentru înființarea de noi afaceri. Valoarea finanțării este de 40.000 de euro pentru fiecare IMM.

Cursurile de formare antreprenorială au început în data de 26 februarie 2018, acestea se desfăşoară în Timişoara la sediul Şcolii Naţionale a Femeilor Manager Adela Dinu şi au o durată de 5 zile.

Foarte important de ştiut este faptul că persoanele care nu sunt din Timişoara beneficiază şi de servicii de cazare, masă şi transport gratuit în program. Înscrierile continuă până în octombrie 2018 în limita locurilor disponibile.

În cadrul conferinței de informare vor fi prezentate oportunitățile de finanțare și de formare profesională aduse prin intermediul proiectului persoanelor din Regiunea de Vest care sunt motivate să își deschidă propria afacere.

APFR Timișoara în calitate de beneficiar unic al finanțării vizează prin implementarea acestui proiect consolidarea și dezvoltarea mediului de afaceri la nivel regional și creșterea numărului de persoane care consideră antreprenorialul ca fiind o alegere oportună de dezvoltare a carierei profesionale.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )