https://pecicanews.ro/
Conducerea Federației Române de Fotbal, la Pecica

Conducerea Federației Române de Fotbal, la Pecica

Aflat în Arad cu ocazia meciului amical dintre selecționatele Under 19 ale României și Serbiei, jucat miercuri, pe stadionul „Francisc Neuman”, președintele Federației Române de Fotbal a fost și la Pecica.

Răzvan Burleanu a vizitat stadionul din Pădurice la finalul antrenamentului ACS Progresul Pecica, alături de secretarul general-adjunct Gabriel Bodescu, directorul tehnic Mihai Stoichiță, managerul departament competiții, Felix Grigore și președintele Asociației Județene de Fotbal Arad, Răzvan Cadar.

Delegația a fost primită de primarul Petru Antal și de reprezentanții clubului pecican, alături de conducerea tehnică și sponsori.

În timp ce au făcut turul bazei sportive, oficialii FRF s-au arătat impresionați de faptul că ACS Progresul Pecica este singurul din cele 100 de cluburi din Liga 3 care are înscrise cinci grupe de copii și de juniori, la diferite grupe de vârstă.

„Mulțumim mult pentru vizita mai marilor de la Casa Fotbalului românesc și îi asigurăm că fotbalul pecican tinde spre mai sus!!! Forța ACS Progresul Pecica” – au postat reprezentanții clubului pe contul lor de socializare.

Echipa pecicană joacă sâmbătă, de la ora 15, pe teren propriu, dar fără public, primul meci din retur, cu CS Gloria Lunca Teuz Cermei.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )