https://pecicanews.ro/
Concursul județean al serviciilor voluntare s-a ținut la Pecica (GALERIE FOTO)

Concursul județean al serviciilor voluntare s-a ținut la Pecica (GALERIE FOTO)

Pompierii voluntari din șase localități arădene s-au adunat, sâmbătă (11 iunie), la stadionul din Pădurice, la ediția din acest an a concursului județean al serviciilor voluntare.

Evenimentul est organizat în fiecare an de Inspectoratul Pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al Județului Arad, în altă localitate.

Rolul de gazdă a fost asumat, în acest an, de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica, cu sprijinul primăriei și al Consiliului Local.

Alături de reprezentanții ISU Arad, la concurs au asistat președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, primarul Petru Antal și viceprimarul Miodrag Stanoiov, felicitând voluntarii pentru activitatea lor în folosul comunității în care trăiesc, fără a aștepta orice fel de recompensă.

Formațiile de pompierii voluntari au parcurs, pe rând, traseul de intervenție, susținuți din tribune de colegi.

După o competiție în care toți și-au dovedit măiestria, cel mai mare punctaj a fost obținut de SVSU Secusigiu, care s-a calificat la etapa națională a competiției.

Podiumul a fost completat de pompierii din Șagu și din Zăbrani.

Pompierii voluntari pecicani au participat cu un echipaj format din nouă membri, alături de șeful de serviciu Lucian Mocanu și s-au clasat pe locul cinci.

„Pentru noi toți sunt câștigători și în primul rând sunt câștigați oamenii din aceste comunități, pentru că au alături asemenea voluntari” – au spus reprezentanții ISU Arad, toate aceste servicii voluntare excelând și pe timpul intervențiilor.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )