https://pecicanews.ro/
Concurs de interpretare şi aniversarea corului pecican

Concurs de interpretare şi aniversarea corului pecican

După trei ediții în care au concurat în mediul virtual, copii din toată țara sosesc în orașul Pecica, pentru a lua parte la Concursul Internațional de Interpretare Vocală şi Instrumentală „Muzica ne poate uni”.

Prima ediţie a concursului fizic avut loc anul trecut, în cadrul Praznicului de Pită Nouă, iar cea din acest an se desfășoară astăzi, la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”.

Deschiderea festivă a avut loc la ora 8, pentru ca în timpul zilei toţi concurenţii să aibă timp să urce pe scenă, în cadrul unei dintre cele două categorii: muzică vocală şi muzică instrumentală.

Juriul este format din specialiști din domeniu: prof. Silvia Cristina Maxim, prof. Dulcica Florea, dirijorul Dorin Frandeș, prof. Ciprian Ilonca, fiind prezidat de Anna Ungureanu, dirijorul principal al Corului Naţional de Cameră MADRIGAL – Marin Constantin.

Iubitorii de muzică sunt invitați pe tot parcursul zilei, intrarea fiind liberă.

Mâine, publicul pecican este invitat la gala aniversară organizată cu ocazia cu împlinirii a cinci ani de la înființarea Corului Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijat de prof. Alexandru Zaharia.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )