https://pecicanews.ro/
Concerte religioase, în pragul sărbătorilor (GALERIE FOTO)

Concerte religioase, în pragul sărbătorilor (GALERIE FOTO)

Odată cu apropierea Crăciunului, au loc tot mai multe evenimente menite să aducă spiritul sărbătorilor în sufletul pecicanilor.

Bisericile sunt cele mai active în această privinţă, fiind organizate mai multe concerte.

Duminică de la ora 16 Biserica Ortodoxă Română Sfinţii Trei Ierarhi din centru a găzduit un concert de colinde.

Micuţii de la Grădiniţa cu Program Prelungit, pregătiţi de prof. Tatiana Moş şi prof. Alexandra Moş şi îmbrăcaţi în port popular, au încântat enoriaşii, la fel ca şi corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijor: prof. Alexandru Zaharia.

Invitat special a fost Grupul Psaltic „Sfântul Ioan Damaschin” din Arad, care a fost prezent şi la ediţia de anul trecut.

La final, preoţii Mircea Nicolau şi Radu Kosztner au mulţumit Primăriei Oraşului Pecica şi Consiliului Local pentru sprijin, precum şi pentru noul sistem de sonorizare interioară şi exterioară, care a fost cumpărat cu sprijinul administraţiei locale.

Tot duminică, cu ocazia serviciului de seară, Biserica Penticostală Eben-Ezer a găzduit mai multe recitaluri de muzică religioasă de sezon, organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad.

Au cântat tinerii din adunare, precum şi invitaţii lor, printre care şi primarul Petru Antal, prezent alături de viceprimarul Miodrag Stanoiov.

Programele continuă şi duminica viitoare, atunci când, în cadrul liturghiei festive de la ora 10:30, Biserica Romano-Catolică va găzdui serbarea de Crăciun a elevilor Şcolii Gimnaziale nr. 2.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )