https://pecicanews.ro/
Concert coral pascal (GALERIE FOTO)

Concert coral pascal (GALERIE FOTO)

Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” a continuat frumoasa tradiţie de a organiza evenimente muzicale la Mănăstirea Bezdin, situată la doar câţiva kilometri distanţă de oraşul Pecica.

Elevii corului liceului, conduși de dirijorul prof. Alexandru Zaharia, au pregătit luni, 22 aprilie, un concert cu ocazia sărbătorilor pascale.

Programul a fost prezentat de prof. Blazena Karkus, directorul adjunct al Liceului Teorertic „Gheorghe Lazăr” Pecica, după care coriştii au interpretat piesele: Azi cu toți să prăznuim, Blândul păstor, Sub o salcie pletoasă, Ridica-voi ochii mei și Primăvară dulce.

Programul a fost completat de invitatul special Adrian Borcea care a interpretat la rândul lui patru piese cu specific pascal.

La concert a luat cuvântul viceprimarul Miodrag Stanoiov, prof. Daniel Toth, directorul liceului pecican şi părintele paroh de la biserica sârbă din Sânnicolaul Mare (judeţul Timiș),  Dina Ciocov, coordonatorul mănăstirii.

În ciuda vremii frumoase, publicul a fost mai puţin numeros decât la ultimul concert, fiind prezent, printre alţii şi preşedintele Comisiei de Învăţământ şi Cultură a Consiliului Local Pecica, de. Vasile Chifor.

 

Foto: Laurențiu Frișan  

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )