https://pecicanews.ro/
Coadă de camioane între Nădlac și Pecica (GALERIE FOTO)

Coadă de camioane între Nădlac și Pecica (GALERIE FOTO)

Șoferi nervoși și cozi lungi de zeci de kilometri – acesta este imaginea zilei la Vama Nădlac II.

În urma restricțiilor aflate în vigoare în 15 martie, sărbătoare națională în Ungaria, traficul spre punctul de trecere a frontierei Nădlac s-a aglomerat foarte mult.

Astăzi, la orele prânzului, coada de camioane a ajuns pe autostradă până la urcarea de ieșirea din Pecica, aflată la 36 de kilometri de vamă, îngreunând circulația.

„O să vină și explicațiile rapide că, pe teritoriul țării vecine a fost sărbătoare și a fost restricție de circulație pentru automarfare, este adevărat, dar această sărbătoare există oficial de peste 100 de ani. Sau, ca de obicei, ne-a luat prin surprindere” – și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook reprezentantul unei firme de transport din orașul Pecica.

Problemele de acest gen reapar în mod frecvent la Vama Nădlac, spre nemulțumirea șoferilor, care pierd aici ore.

„Domnilor treziți-vă, nu v-ați gândit încă la bandă pentru automarfarele goale, bandă pentru extracomunitari, bandă pentru comunitari!” – a indicat specialistul o posibilă soluție.

Potrivit Poliției de Frontieră, pe autostradă, la ieșirea din țară se circulă pe șase artere, timpul estimat de așteptare fiind de 5 ore.

La Vama Nădlac (veche) se așteaptă circa 2 ore, traficul fiind intens și aici, cu un „număr foarte mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieșire din țară”.

Foto: Szép Zoltán / Facebook și Ioana Băbțan

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )