https://pecicanews.ro/
Clubul pecican și-a atins obiectivele în Liga 3 (GALERIE FOTO)

Clubul pecican și-a atins obiectivele în Liga 3 (GALERIE FOTO)

ACS Progresul Pecica a încheiat sezonul 2022-23 pe teren propriu, cu o victorie, pe primul loc în play-out.

Partida cu ACB Ineu s-a jucat vineri după-masă, pe stadionul din Pădurice. Scorul a fost deschis în minutul 30 de Mirel Arsene, din lovitură liberă, ineuanii egalând cu o jumătate de oră de joc mai târziu.

Golul câștigător a fost marcat de Sergiu Aldan, în minutul 79, scor final 2-1.

„Încheiem al patrulea an consecutiv în Liga 3, un an competițional în care, din nou, ne-am atins obiectivele: atât să fim în primele 5 echipe, cât și abordarea meciurilor cu cât mai mulți juniori în teren. Pe această cale mulțumim antrenorilor , jucătorilor, întreg staffului , sponsorilor, președintelui Dorel Găvruță, Consiliului Local Pecica și primarului Petru Antal pentru susținerea totală fără de care, cu siguranță, nu eram, aici, în Liga 3” – au transmis oficialii clubului.

ACS Progresul a jucat în formula: Rafael Zamfir – Moraru, Hunor Sárközi, Denis Hrezdac, Sergiu Aldan – Mirel Arsene, Cristian Mihai – Vasilică Răchită, Bogdan Bozian, Roberto Bănățan – Samir Borcea. 

Pe bancă: Marius Sauka – David Roșu, Andrei Șerengău, Dan Puie, Erich Wild, Victor Gomboș, Raul Belea, Gabriel Szép. 

Lotul pregătit de Mihai Petcuț și Bogdan Bozian a cuprins jucători experimentați, alături de tineri de la UTA, precum și de tinere talente de la Centrul de Copii și Juniori ai Progresului: Fabian Burtic, Andrei Matyus, Gabriel Szép, Roberto Bănățan, David Gruia și Raul Belea.

Fotografii: Sorin Dan Cârstea și Cătălin Bereș

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )