https://pecicanews.ro/
Cine vrea fotoliul de primar al orașului Pecica?

Cine vrea fotoliul de primar al orașului Pecica?

Partidele au termen până la finalul acestei luni să depună candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, dar discuțiile despre persoanele aflate pe liste au început de ceva vreme.

Votanții sunt cel mai interesați, bineînțeles, de candidații pentru funcția de primar.

Primul care și-a exprimat intenția de candida pentru fotoliul de edil a fost Ciprian Băguț. Antreprenorul și fostul consilier local este președintele organizației locale a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și a fost anunțat candidat în luna decembrie.

Primarul Petru Antal a fost desemnat candidatul Partidului Național Liberal (PNL) de către Colegiul Director Județean la finalul lunii ianuarie. Edilul care și-a început cariera politică în anul 2000 ca și consilier local, apoi viceprimar, va intra în cursă pentru al cincilea mandat în fruntea orașului.

Membrii și simpatizanții Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) au fost invitați în 20 martie să desemneze candidatul pentru funcția de primar, aceste fiind președintele organizației locale, profesorul Kocsik Imre, fost consilier local.

În cursa electorală intră și o candidată: educatoarea Anișoara Blidar a anunțat pe Facebook, acum o săptămână, că dorește să devină primar din partea Partidului Social Democrat (PSD).

Rămâne de văzut dacă Uniunea Salvați România (USR) se va înscrie în cursa pentru primul om al orașului, sau pecicanii vor putea alege dintre cei patru candidați anunțați deja.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )