https://pecicanews.ro/
Câte un mărţişor pentru doamne, de la elevii pecicani (GALERIE FOTO)

Câte un mărţişor pentru doamne, de la elevii pecicani (GALERIE FOTO)

Un mărțișor pentru fiecare, din partea clasei a VI-a B de la Școala Gimnazială Nr. 2 Pecica

Elevii clasei a VI-a B, de la Școala Gimnazială Nr. 2 Pecica, îndrumați de doamnele profesoare Diana Căciulă și Anita Stoicovici, au desfășurat o activitate dedicată zilei de 1 Martie în cadrul proiectului „Valori culturale românești”.

Proiectul se desfășoară pe tot parcursul anului școlar 2021-2022, promovând obiceiuri și tradiții românești cu ocazia sărbătorilor.

În luna decembrie, elevii au promovat obiceiuri și tradiții legate de sărbătorile de iarnă precum: Steaua, Viflaimul, Sorcova, Plugușorul, Pițărăii și Capra.

Acum, în ,,Luna dragostei și a mărțișorului”, proiectul a continuat cu prezentarea de legende dedicate venirii primăverii, odată cu sărbătorile de Dragobete și 1 martie.

Elevii clasei a VI-a B vă urează un mărțișor cu gânduri bune pentru o deosebită primăvară, plină de soare, PACE  și bucurii, alături de cei dragi.

La Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” venirea primăverii a fost întâmpinată cu cu o expoziție de 1 Martie.

Elevii au primit provocarea de a confecţiona mărţişoare autentice, originale, folosind diferite materiale și tehnici.

„Ne bucurăm de efortul celor care s-au implicat în organizarea Târgului de Mărțișoare și celor care au creat cu propriile mâini Mărțișoare deosebite. Având în vedere că aceast Târg a fost gândit a fi și un concurs, urmează stabilirea câștigătorilor” – au transmis organizatorii, care urează tuturor o primăvară frumoasă.

Felicitări și mulțumiri atât elevilor, cât și tuturor cadrelor didactice care i-au motivat și încurajat să participe!

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )