https://pecicanews.ro/
Candidaţi pecicani la Premiile ARQ

Candidaţi pecicani la Premiile ARQ

Ziarul online ARQ.ro organizează şi în acest an premiile de popularitate bazate pe voturile cititorilor.

Premiile ARQ 2019 se acordă la categoriile Presă, ONG, Profesii, Meserii, Învăţământ, Sport, Cultură, Politică şi Divertisment, în total pentru zeci de titluri.

În acest an există un număr record de nominalizaţi pecicani.

Primarul Petru Antal, cel care a mai câştigat titlul în anii trecuţi, este propus pentru „Cel mai apreciat primar de oraş”.

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, este propus la categoria „Cel mai apreciat consilier judeţean”, alături de Gheorghe Sabău.

La categoria Presă Pecica News candidează pentru titlul de „Cea mai apreciată publicaţie”, Pavel Sinka pentru titlul de „Cel mai apreciat jurnalist”, Eugenia Ponta Pete pentru titlul „Cel mai apreciat realizator de radio” cu emisiunea Cetatea Culturală de pe Radio Zestrea Pecica, care este nominalizat pentru titlul de „Cel mai apreciat post de radio”.

Beatrice Moţiu, coordonatoarea postului local de radio, este propusă pentru titlul de „Cel mai apreciat realizator de radio” .

Directorul Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”, Eugenia Pete este nominalizată şi pentru titlurile de „Cel mai apreciat om de cultură”, respectiv „Cel mai apreciat scriitor (poet)”, la categoria Cultură.

La aceeași categoria, Folk pe Pâine candidează pentru titlul de „Cel mai apreciat eveniment cultural” din judeţul Arad, iar la Categoria Divertisment pentru titlul de „Cel mai apreciat festival de muzică”.

Votul se poate exprima până pe data de 26 martie 2019 inclusiv. Vă puteți vota favoriții AICI, dar numai dacă sunteți logați pe rețeaua de socializare Facebook.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )