https://pecicanews.ro/
Candidaţi pecicani la premii online

Candidaţi pecicani la premii online

La fel ca la ediţiile trecute ale Premiilor ARQ, şi în anul 2018 se regăsesc pe listă candidaţi din oraşul nostru.

Redacţia ziarului online Arq.ro ro aşteaptă la începutul fiecărui an propunerile pentru număr de domenii, în acest an opt la număr (Divertisment, Politic, Cultură, Sport, Învățământ, Profesii, ONG, Presă), cu mai multe categorii pe domeniu.

Juriul desemnat de redacție supervizează procesul, iar în perioada 26 februarie  – 18 martie se desfăşoară votul pe pagina de internet a ziarului, în baza contului de Facebook.

În domeniul Politic,  la categoria „Cel mai apreciat primar” a fost nominalizat Petru Antal, alături de edili din alte şapte localităţi, cum ar fi Arad, Ineu, Şiria sau Pleşcuţa.

„Stimaţi prieteni, şi în acest an am onoarea de a fi nominalizat la Premiile ARQ, la categoria Politică, pentru titlul de Cel mai apreciat primar! Mă bucură faptul că, alături de pecicani, reprezentanţii presei remarcă eforturile depuse de mine şi echipa mea din Primărie. Vă invit să mă sprijiniţi cu un vot” – a transmis edilul pe cea mai mare reţea de socializare.

Tot în domeniul Politic, la categoria „Cel mai apreciat consilier judeţean”, a fost nominalizat pecicanul Gheorghe Sabău.

În domeniul Presă, la categoria „Cea mai apreciată publicaţie” au fost nominalizate toate ziarele din judeţ, printre care şi Newsar, editorul Pecica News.

La categoria Sport, printre candidaţii la „Cel mai apreciat sportiv” se regăseşte pecicanca Kinga Bleicziffer, multiplă campioană la sambo şi judo.

Antrenorul ei şi al celorlaţi sportivi de la Judo-Sambo Club Pecica, Arpad Nagy, a fost şi el nominalizat.

Un alt nominalizat care are legături cu oraşul Pecica a fost Pizzeria Bertolucci din Arad, al cărei proprietari sunt din Pecica.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )