https://pecicanews.ro/
Când se goleşte tomberonul galben?

Când se goleşte tomberonul galben?

SC Retim Ecologic Service SA a publicat  programul de colectare al deşeurilor reciclabile pentru primul semestru al anului 2019.

Sistemul rămâne același și în cazul tomberonului galben: în cea de a DOUA şi a PATRA zi de VINERI a fiecărei luni la Pecica: 25 ianuarie, 8 şi 22 februarie, 8 şi 22 martie, 14 şi 28 iunie.

Excepţie fac lunile aprilie şi mai, atunci când, din cauza faptului că sunt mai multe zile de vineri, se va colecta în săptămânile impare: 5 şi 19 aprilie, 3, 17 şi 31 mai.

În satele Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi tomberonul galben va fi golit în cea de a DOUA şi a PATRA zi de MARŢI, în zilele de 22 ianuarie, 5 şi 19 februarie, 5 şi 19 martie, 14 şi 28 mai, 11 şi 25 iunie.

Excepţie face luna aprilie, atunci când, din cauza faptului că sunt mai multe zile de vineri, se va colecta în săptămânile impare: 2, 16 şi 30 aprilie.

Operatorul reaminteşte cetăţenilor că tomberonul galben este destinat DOAR materialelor RECICLABILE, cum sunt PET-urile de plastic şi dozele de aluminiu (de suc şi de bere), nu şi alte tipuri de deşeuri din plastic.

Pentru colectarea deşeurilor de hârtie şi carton se vor amenaja platforme de colectare în mai multe puncte importante din oraş.

Până atunci, cartoanele şi hârtiile se vor pune în TOMBERONUL GALBEN, alături de PET-uri şi dozele de aluminiu.

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )