https://pecicanews.ro/
Campionatul Național de șah clasic pe echipe – Divizia A se joacă la Pecica

Campionatul Național de șah clasic pe echipe – Divizia A se joacă la Pecica

Orașul Pecica găzduiește în aceste zile, pentru prima dată, Campionatul Național de șah clasic pe echipe – Divizia A.

Gazda competiției este Asociația Clubul Sportiv Șahistul Pecica, cu sprijinul Primăriei Orașului Pecica și al Consiliului Local.

Clubul pecican coordonat de Gabriel Gheorghiu și Dalimir Szokola a promovat în prima ligă și a pregătit atent, până la cel mai mic detaliu, modul de desfășurare al concursului.

Pentru a respecta măsurile de distanțare fizică, partidele de șah s-au jucat la mesele amplasate în cortul pieței agroalimentare.

La competiție participă, pe lângă echipa gazdă, cluburile CSU Arad, ACS Phoenix Buzău, CS Otopeni și CSU Târgoviște.

Deschiderea festivă a Campionatul Național de șah clasic pe echipe – Divizia A a avut loc luni după-masă, musafirii fiind salutați de gazde și de primarul Petru Antal.

Competiție se derulează în sistemul fiecare cu fiecare. În prima rundă, ACS Șahistul Pecica a terminat la egalitate, scor 3-3, confruntarea cu CSU Arad.

Marți au urmat alte două runde, cu ACS Pheonix Buzău și CSU Târgoviște, ambele confruntări s-au încheiat cu același scor 3.5 – 2.5.

„Felicitări sportivilor noștri pentru dăruire și abnegație. Divizia A însemnă un alt nivel și necesită ceva timp să intrăm în ritm” – au declarat reprezentanții ACS Șahistul Pecica.

În culorile clubului pecican intră în competiție jucătorii: Balla Tamás, Ursan Sebastian, Ionescu Mihai, Suciu Dinu, Oltean Cristian, Rujan Rodel, Kelly Ladislau, Ungureanu Sandu, Oltean Cristian, Balaban Voia, Gabriel Gheorghiu și Dalimir Szokola.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )