https://pecicanews.ro/
Competiție sportivă pentru elevi și profesori (GALERIE FOTO)

Competiție sportivă pentru elevi și profesori (GALERIE FOTO)

Profesorii de educație fizică și sport de la Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, Alexandru Zaharia, Marius Miron, Loredan Bogdan, Ioana Medeleanu, Beniamin Pop și Carina Pascu, cu sprijinul conducerii școlii, au organizat o competiție între mai multe clase, pentru a întâmpina primăvara.

Înainte de startul meciurilor, elevii și profesorii au ținut un moment de reculegere și de solidaritate cu țara vecină greu încercată, Ucraina.

Cupa Primăverii s-a jucat pe terenul sintetic din curtea clădirii principale, cele șase echipe, susținute de colegi de clasă, au jucat meciuri cu durata a câte 10 minute, finala fiind de 15 minute.

Echipele participante au fost următoarele:

Echipa I: prof. Alexandru Zaharia, prof. Loredan Bogdan, prof. Beniamin Pop și elevii Florin Lingurar, Fabian Prisăcaru și portarul Samuel Lipitor.

Echipa II: Radu Chiriac, Ovidiu Cociubă, Andrei Matyus, Denis Sărmaș, Alex Corlan, Adrian Bechianu și portarul Adrian Piroș.

Echipa III: Pavel Borcian, Richard Nagy, Zoltan Karnis, Fabian Malița, Dionisie Purtan, Răzvan Simo, Alexandru Airimițoaie, Gabriel Raț și portarul Alex Mișici.

Echipa IV: Mario Bănățan, Mario Novăcrescu, Denis Varga, Andrei Graure, Gabriel Stanciu și portarul Florin Blăguț.

Echipa V: Bogdan Apostol, David Ruzsa, Silviu Muncuți, Patric Blăguț, Bogdan Zeluzec și portarul Cristian Mut.

Echipa VI: prof. Marius Miron și elevii Robert Bănățan, Mădălin Rotar, Alexandru Ciba, Ovidiu Lipitor, Alexandru Molotcă, Cristian Chera și portarul Nándor Greso.

Competiția s-a desfășurat în două grupe, în semifinală s-au calificat primele două clasate din fiecare grupă.

În urma finalei mici, locul patru a fost ocupat de Echipa IV, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Echipa VI.

Câștigătoarea cupei a fost desemnată Echipa I, care s-a impus în finală cu scorul de 1-0 împotriva Echipei II, prin golul înscris de prof. Loredan Bogdan.

Titlul de cel mai bun portar a fost primit de Samuel Lipitor, titlul de fair-play a mers către Nándor Greso și Bogdan Zeluzec, iar cel mai bun marcator al turneului a fost declarat Mario Bănățan, care a marcat de patru ori.

Marcatorii golurilor profesorilor au fost: Alexandru Zaharia (5 goluri), Marius Miron (4 goluri), Loredan Bogdan (3 goluri), Beniamin Pop (1 gol).

Partidele au fost arbitrate de Loredan Bogdan și Alexandru Zaharia.

„A fost o competiție frumoasă în care toți cei doritori au putut juca într-o echipă” – a declarat acesta din urmă.

Pe lângă trofeul și o minge pentru câștigători, toți participanții au primit diplome, înmânate de directorii Daniel Toth și Blazena Karkus.

După încheierea meciurilor, profesorii liceului, alături de Daniel Zaharia, au jucat un meci amical împotriva echipei liceului.

Meciul a fost filmat de Gavril Bereș de la Radio Zestrea Pecica și Pecica TV, iar fotografiile au fost realizate de Carina Pascu.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )