Calificările pentru campionatul mondial de dresaj canin se țin, de mâine, la Pecica

Calificările pentru campionatul mondial de dresaj canin se țin, de mâine, la Pecica

Pecicanii iubitori de câini, precum și toți cei interesați din zonă, sunt așteptați, începând de vineri, pe terenul din Pădurice.

Acum un an dresori din peste 20 de țări au sosit în oraș, la Campionatul Mondial de Mondioring al Federației Chinologice Internaționale (FCI), Pecica devenind cunoscută și în această ramură sportivă (foto arhivă).

Dresorul canin Tóth Attila, omul de bază din spatele evenimentului, organizează acum Edog Championship, în colaborare cu Asociatia Clubul Mondioring și Asociația Clubul Național de Ciobănesc German.

„Așteptăm concurenți din 10 țări, printre care trei campioni mondiali. Probele se vor desfășura sâmbătă și duminică, de la ora 8, pe ambele terenuri de fotbal de la stadion” – a explicat Tóth.

Câștigătorii campionatului Edog se califică la campionatul mondial de dresaj canin din 2023, la ramurile IGP, Mondioring și BH.

Edog este brandul și magazinul online de produse de dresaj și accesorii pentru câini, înființat de Școala Kalypsoland din Turnu.

Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei Orașului Pecica, al Consiliului Local, dar și al Centrului Cultural Județean Arad, alături de sponsori. Intrarea este liberă în ambele zile.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )