https://pecicanews.ro/
Bonificație de 10% la impozite

Bonificație de 10% la impozite

Casieria Primăriei Oraşului Pecica a reluat activitatea după programul normal încă din prima zi lucrătoare a acestui an şi sunt aşteptate toate persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, precum și cei care dețin proprietăți pe raza localității să se prezinte pentru a achita restanțele rămase din anii trecuţi şi pentru a plăti taxele şi impozitele locale pe anul 2020.

În conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 168/16.12.2019 privind stabilirea şi aprobarea impozitelor si taxelor locale, precum şi a taxelor speciale pentru anul 2020 (care poate fi consultat pe pagina de internet a Primăriei Oraşului Pecica: www.pecica.ro), majoritatea dărilor se indexează cu nivelul inflaţiei, adică 4,6%, în timp ce unele (cum ar fi cel pe terenul extravilan) au rămas la nivelul de anul trecut.

La fel ca şi până acum, pecicanii şi locuitorii satelor aparţinătoare care achită întreaga sumă datorată statului până la data de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Programul cu publicul al Casieriei Primăriei Oraşului Pecica a rămas acelaşi: de luni până vineri între orele 08:00 – 16:30, iar în zilele de marţi între orele 8:00 – 18:30.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )