https://pecicanews.ro/
Bobocii pecicani vor fi vedete pentru o seară (GALERIE FOTO)

Bobocii pecicani vor fi vedete pentru o seară (GALERIE FOTO)

Noua generaţie de liceeni pecicani se va afla în centrul atenţiei în seara de 10 noiembrie, sâmbătă, atunci când se vor deghiza în vedete.

Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” va avea loc şi în acest an la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”, începând cu orele 18, preţul biletului de intrare fiind 10 lei.

Până juriul va delibera, atmosfera va fi întreținută de tânărul cântăreț arădean Dănuț Kozak, fost concurent la X Factor.

Organizatorii din clasele a XI-a A (diriginte prof. Patricia Horga) şi a XI-a B (diriginte prof. Bogdan Moţica), sprijiniţi de conducerea liceului şi ajutaţi de diriginţii claselor a IX-a: prof. Adina Tătaru şi prof. Radu Morariu, precum şi de prof. Petra Berindea, care a realizat afişul balului, au ales ca temă emisiunea „Te cunosc de undeva”, un format  TV în care concurenții intră în rolul unor persoane celebre.

Cei 13 boboci se pregătesc de peste o lună pentru a face o impresie bună în faţa juriului şi a colegilor, prietenilor şi rudelor care vor merge să îi vadă.

Proba de cultură generală şi cele surpriză se anunţă şi în acest an distractive, iar bobocii se descurcă din ce în ce mai bine la dans popular şi vals.

Concurenţii din acest an au făcut o mică prezentare pentru cititorii Pecica News:

Mă numesc CUREA CLAUDIA, am 15 ani, sunt elevă în clasa a IX-a A. M-am gândit să particip la bal pentru a avea parte de o experiență frumoasă și pentru a mă distra împreună cu prietenii. În timpul liber îmi place să ies cu prietenii și să mă distrez.

Mă numesc JUNCAN ANIA CLAUDIA, am 14 ani, sunt în clasa a IX-a A. În timpul liber îmi place să ies și să mă distrez cu prietenii.

Mă numesc HORVATH DENISA, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. În timpul liber îmi place să dansez, să ies cu prietenii și să citesc. Particip la balul bobocilor pentru că vreau să mă autodepășesc și să trec peste frica de a mă exprima în fața mai multor persoane.

Mă numesc MĂDULĂRESCU FLORINA, am 15 ani și sunt elevă în clasa a IX-a A. Vreau să particip la bal deoarece vreau să am amintiri plăcute, să profit de perioada liceului cât mai mult. În timpul liber îmi place să ies cu prietenii și să mă distrez. Sunt pasionată de modă, make-up și tot ce ține de acestea.

Mă numesc RADU DENISA GABRIELA, am 14 ani și sunt în clasa a IX-a B. În timpul liber îmi place să-mi petrec timpul cu prietenii și să desenez. Particip la bal deoarece îmi pare o activitate distractivă și interesantă.

Mă numesc SÂRCĂ ALEXANDRA ANDREEA, am 14 ani, sunt elevă în clasa a IX-a A. În timpul liber îmi place să mă distrez cu prietenii și să am parte de experiențe noi. Sunt o persoană ambițioasă și calmă. Motto-ul meu: „Fă ceea ce alții ți-au spus că nu poți!”

Bună, mă numesc SÂRCĂ VALENTINA MARIA, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. Nu îmi plac oamenii falși. Pasiunea mea este handbalul. Sunt o fire ambițioasă, iar pentru mine balul bobocilor înseamnă muncă în echipă și o experiență de neuitat.

 

Mă numesc BURTA BOGDAN IONUȚ, am 15 ani, îmi place să joc fotbal și cărți. Eu particip la bal pentru a mă distra.

Mă numesc BUKVA ADRIAN-RĂZVAN, am 15 ani, sunt în clasa a IX-a A, îmi place să alerg, să ascult muzică și să fac fotografii.

Mă numesc DON PETRU BOGDAN, am 15 ani, îmi place să joc fotbal și poker. Particip la acest bal pentru a mă distra.

Mă numesc FAUR ALIN, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. În timpul liber îmi place să ies cu prietenii și să practic arte marțiale. Particip la balul bobocilor pentru că vreau să îmi fac prieteni noi și să mă distrez la after-party.

Mă numesc IVAN PAUL, am 14 ani și sunt elev în clasa a IX-a A. Vreau să particip la bal deoarece experiențele și amintirile pe care mi le voi face vor fi de neuitat. Hobby-ul meu este fotbalul.

Mă numesc VID BOGDAN-LEONTIN, am 16 ani și sunt în clasa a IX-a B. În timpul liber îmi place să practic fotbalul și alte activități spotive. Particip la bal, deoarece mi se pare o activitate distractivă și competitivă și pentru a crea amintiri noi.

 Balul Bobocilor 2018 are loc cu sprijinul Primăriei Oraşului Pecica şi al Consiliului Local, cu ajutorul sponsorilor locali, partenerul media al evenimentului fiind Pecica News.

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Mercea Manuel 6 ani

    Le doresc mult succes tuturor concurenților !

  • Disqus ( )