https://pecicanews.ro/
Bilet și transport gratuit la meciul de la Oradea

Bilet și transport gratuit la meciul de la Oradea

Suporterii pecicani care doresc să însoțească ACS Progresul la Oradea, la meciul din grupele Cupei României, disputat cu Corvinul Hunedoara, au la dispoziție un autocar, asigurat de către Primăria Orașului Pecica.

Pe lângă transportul gratuit, cei care fac deplasarea cu autocarul au și biletul de intrare asigurat, fără costuri.

Partida Progresul Pecica – Corvinul Hunedoara va avea loc în nocturnă, joi, 7 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

Plecarea suporterilor din Pecica este programată la ora 13:00 din fața primăriei, cu opriri în stațiile Dragoș, liceu și Juncanu. Întoarcerea se face imediat după terminarea partidei.

Înscrierile se fac la Dan Pataș, printr-un mesaj pe Whatsapp sau telefonic la numărul 0744.344.338. Se vor menționa numele, adresa și numărul de telefon al persoanei înscrise.

Meciul de la Oradea este ultimul pentru Progresul în acest an, fiind totodată primul joc oficial pe care pecicanii îl dispută în nocturnă.

Și tot o premieră pentru trupa antrenată de Dan Stupar și Bogdan Bozian: este primul joc al galben-albaștrilor transmis în direct de către o televiziune națională, respectiv Digi Sport 2.  

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )