https://pecicanews.ro/
Bal maraton, ca în filme, pentru bobocii pecicani (GALERIE FOTO)

Bal maraton, ca în filme, pentru bobocii pecicani (GALERIE FOTO)

Balul Bobocilor este unul dintre cele mai așteptate ale anului, iar cei doi ani de întrerupere cauzată de pandemia au făcut sala neîncăpătoare.

Cu un sfert de oră înainte de începere, publicul greu găsea loc şi în picioare, astfel că organizatorii au mutat scaunele de pe hol în fața ușilor, pentru ca şi cei din afara sălii să poată următori spectacolul.

Intrarea celor 17 concurenți, din sală sau din spatele scenei, a fost întâmpinată cu ovații, susținerea publicului fiind puternică pe întreaga durată a spectacolului maraton, de peste patru

Profesoara Nicoleta Suceveanu Dudaş şi artistul Florin Moş „Noni” au avut, pentru a treia oară, o chimie bună şi au ajutat bobocii emoţionaţi, mai ales în prima parte a serii.

Tema aleasă de organizatorii din clasele a XI-a A și B și a XII-a A și B a fost „Netflix: behind the scenes”, astfel că cele nouă perechi au interpretat personaje din filme şi seriale de pe cunoscutul serviciu de divertisment online:

Perechea nr. 1: Hajas Denisia Patricia și Răzvan Toman (elev în clasa a X-a) vor fi Savannah și John din filmul romantic „Dear John”;

– perechea nr. 2: Şchiopu Sara Alexia și Rotaru Denis Gabriel vor fi Tokyo și Rio, din serialul hit „La Casa del Papel”;

– perechea nr. 3: Ţic Noemi și Karnis Zoltan Andrei vor fi Harley Quinn și Joker, cunoscuți din benzile desenate şi filmele DC Comics;

– perechea nr. 4: Gorgan Alessia Roxana şi Sîrca Rareș Bogdan vor fi Lara şi Peter din trilogia romantică „To All the Boys I’ve Loved Before”;

perechea nr. 5: Cira Paula Maria şi Chiriac Radu au ales personajele Bianca şi Adonis din drama sportivă „Creed”;

– perechea nr. 6: Kuharek Denisa Alexandra şi Nagy Richard vor fi Rachel şi Ross din serialul-cult „Friends”;

– perechea nr. 7: Ruzsa Debora şi Tulbure Florin vor intra în pielea Veronicăi şi a lui Archie din serialul pentru adolescenți „Riverdale”;

– perechea nr. 8: Contiş Lorena Bianca şi  Lipitor Abel îi vor interpret ape Max şi Lucas din celebrul serial supranatural „Stranger Things”;

– perechea nr. 9: Boroș Georgiana Elisabeta şi Curteanu Denis Valentin au ales să fie Elle şi Noah din seria romantică de filme „The Kissing Booth”.

După prezentare a urmat proba de cultură generală, cu întrebări destul de uşoare, printre care unele de logică, la care aproape toţi bobocii au răspuns corect.

Cinci perechi formate din organizatori au prezentat un dans dominican Bachata, după care au dansat şi bobocii, un dans latino, vizibil mai relaxaţi.

Emoţiile au reapărut când, la proba surpriză, au avut de extras o situaţie pe care să o interpreteze, în pereche. Unii au construit scenarii foarte scurte, alţii au ales replici comice pentru o ceartă în maşină, un cadou nepotrivit sau întâlnirea cu o persoană pe care nu o mai recunoșteau.

Până bobocii s-au pregătit pentru proba următoare, a urcat pe scenă trupa Stars a Clubului Copiilor Pecica, pregătită de prof. Laura Zágoni-Szabó.

Şirul probelor de aptitudini, la alegere, a fost deschis de Hajas Denisia Patricia şi Contiş Lorena Bianca, care au prezentat un dans modern, alături de două prietene.

Şchiopu Sara Alexia a uimit publicul cu interpretarea melodiei „I Will Allways Love You” a lui Whitney Houston; Ţic Noemi şi Chiriac Radu au dansat rock&roll; Rotaru Denis Gabriel a pictat cu lipici şi sclipici, iar Karnis Zoltan Andrei, alături de doi prieteni, a prezentat un dans comic, deghizat în bătrână.

Gorgan Alessia Roxana şi Sîrca Rareș Bogdan au interpretat un dans popular, alături de colegi din Ansamblul Păstrătorii Tradiţiei; Kuharek Denisa Alexandra a venit cu un moment „magicomic”, apoi Cira Paula Maria şi Boroș Georgiana Elisabeta, alături de mai mulţi copii, au adus pe scenă Gaşca Zurli.

Nagy Richard a cântat la chitară; Tulbure Florin a prezentat o scenetă comică, alături de unul dintre organizatori; Ruzsa Debora a pregătit un dans modern, alături de două organizatoare; Lipitor Abel a ales tot o scenetă cu umor, interpretată alături de un prieten, după care Curteanu Denis Valentin l-a imitat pe Ştefan Bănică jr., cu celebra melodie „Veta”.

În continuare, Ansamblul Păstrătorii Tradiţiei a adus energie şi voie bună pe scenă, când a  prezentat o suită de dansuri populare.

Ultima probă a serii a fost cea mai elegantă: concurentele şi-au etalat mișcările grațioase în rochie de seară, la proba de vals, alături de bobocii îmbrăcați la costum. Coregrafia și prestația lor a fost îndelung aplaudată de colegii, membrii de familie și prietenii din sală.

Juriul format din reprezentanții administrației locale (primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov), directorii liceului (prof. Blazena Karkus și prof. Daniel Toth), Miss și Mister Boboc 2019: Adelina Furceanu și Eduard Iacobescu, directoarea Case de Cultură „Doru Ioan Petescu”, prof. Eugenia Pete, reprezentanta Asociației de Părinți a liceului, dr. Anamaria Creț și reprezentantele sponsorilor principali s-a retras pentru a stabili clasamentul, în urma punctajelor acordate pe parcursul serii.

Între timp, trupa Ribozom din Arad, formată din liceeni Raul Nica – voce și chitară, Raul Pânzaru – chitară, David Tomuța – Bass și Eric Ștesco – tobe, au oferit un adevărat concert de rock, care a făcut să răsune sala și a electrizat mai ales bobocii și organizatorii, care au dansat pe scenă.

La finalul unei seri pline, a urmat momentul mult așteptat, toți bobocii fiind premiați: Ruzsa Debora (Miss Dance), Boroș Georgiana Elisabeta și Rotaru Denis Gabriel (Miss și Mister Carismă), Ţic Noemi și Chiriac Radu (Miss și Mister Spontaneitate), Cira Paula Maria și Tulbure Florin (Miss și Mister Atitudine), Kuharek Denisa Alexandra și Lipitor Abel (Miss și Mister Creativitate), Hajas Denisia Patricia și Nagy Richard (Miss și Mister Originalitate), Contiş Lorena Bianca și Curteanu Denis Valentin (Miss și Mister Eleganță), Şchiopu Sara Alexia și Karnis Zoltan Andrei (Miss și Mister Popularitate), iar Gorgan Alessia Roxana şi Sîrca Rareș Bogdan au primit titlul de Miss și Mister Boboc 2022.

Câștigătorii au primit, pe lângă titluri și premiile pregătite de organizatori, premii suplimentare oferite de Pecica News și Restaurantul Casa Verde, Avon, Lifestyle Gym, reduceri la închiriat rochii și la machiaj.

Premiul de Miss și Mister Popularitate Online, oferit de Pecica News și tichetele în valoare de câte 200 de lei, de la Restaurantul Casa Verde, au mers, în urma votului cititorilor, la Ruzsa Debora și Nagy Richard.

Suma adunată din vânzarea biletelor de intrare a fost oferită unei eleve a liceului pecican, care trebuia să fie organizatoare, dar a trecut recent printr-un transplant de organ.

De organizarea foarte bună a balului din acest an s-au ocupat elevi din clasele a XI-a A și B și a XII-a A și B: Andreea Raicu, Alex Corlan, Oana Crucean, Cristiana Roşu, Cristina Pop, Daria Sîrb, Andrei Szilagyi, Adelina Furceanu, Diana Mihali, Diana Negrea, Denisa Baltă, Paul Dragoş, Vlad Bella, Mihaela Brehui, Daria Irimie, Eduard Iacobescu, Erika Toth, Fabian Prisăcaru, Loredana Pleşa, Ovidiu Jurjea, Paul Andronesi, Ioana Vlaşin, Andreea Şiclovan, Lorena Ghörbe.

Ei au fost sprijiniți de diriginții Ioana Ruzsitska (XI A), Bogdan Moţica (XI B), Alexandru Zaharia (XII A) şi Nicoleta Dudaș (XII B), de profesoarele Laura Zágoni-Szabó și Petra Berindea, de directorii Blazena Karkus şi Danieth Toth, precum şi de conducerea şi personalul Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”, alături de numeroși sponsori locali.

Felicitări tuturor bobocilor și organizatorilor!

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )