https://pecicanews.ro/

Avertismentul directorului CTP Arad pentru cetățeni: „Cei care nu respectă aceste reguli sunt pasibili de amenzi” (FOTO)

Compania de Transport Public Arad a demarat acțiunea de igienizare a celor 126 staţii de tramvai din municipiu, anuță Primăria. Timp de zece zile, angajaţii CTP,  înarmaţi cu ustensile şi soluții de curățenie profesionale, vor curăţa peroanele, copertinele, mobilierul existent, precum și grilajele protectoare care vor primi vopsea proaspătă. „Ne cerem scuze cetăţenilor pentru disconfortul

The post Avertismentul directorului CTP Arad pentru cetățeni: „Cei care nu respectă aceste reguli sunt pasibili de amenzi” (FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Compania de Transport Public Arad a demarat acțiunea de igienizare a celor 126 staţii de tramvai din municipiu, anuță Primăria.

Timp de zece zile, angajaţii CTP,  înarmaţi cu ustensile şi soluții de curățenie profesionale, vor curăţa peroanele, copertinele, mobilierul existent, precum și grilajele protectoare care vor primi vopsea proaspătă.

Ne cerem scuze cetăţenilor pentru disconfortul creat, însă aceste intervenţii sunt absolut necesare.  De asemenea rugăm persoanele fizice și juridice să nu mai lipească diferite anunțuri și reclame pe copertine, pe aparatele de vândut bilete, tonete, panouri pentru programele de circulație, întrucât acestea nu pot fi folosite ca spaţiu publicitar. Cei care nu respectă aceste reguli bine definite sunt pasibili de amenzi, a explicat directorul general al CTP Arad, Claudiu Godja.
The post Avertismentul directorului CTP Arad pentru cetățeni: „Cei care nu respectă aceste reguli sunt pasibili de amenzi” (FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Loading...
CATEGORIES
Share This