https://pecicanews.ro/
Autorităţile cer sprijinul cetăţenilor în problema câinilor vagabonzi

Autorităţile cer sprijinul cetăţenilor în problema câinilor vagabonzi

Numărul câinilor vagabonzi din Pecica a crescut din nou în ultima perioadă, motiv pentru care Primăria Oraşului Pecica relansează apelul adresat cetăţenilor de a fi vigilenţi şi a anunţa dacă văd persoane care eliberează animale pe domeniul public.

După cum s-a constatat şi în primăvară, în ciuda faptului că animalele fără stăpân sunt adunate în mod periodic de pe domeniul public şi transportate la adăpostul pentru câini comunitari din Arad, în câteva zile reapar alte exemplare adulte pe străzile oraşului.

 „Cheltuim zeci de mii de lei banii pecicanilor pentru strângerea câinilor fără stăpân, bani pe care i-am fi putut canaliza spre investiţii în folosul pecicanilor” – spune viceprimarul Miodrag Stanoiov.

Toţi cetăţenii care văd persoane care aduc şi eliberează câini pe domeniul public sau la marginea localităţii sunt rugaţi să sune la Poliţia Locală Pecica, între orele 6 – 22, la numărul de telefon: 0751.140.401. Dacă evenimentul se întâmplă în afara orelor de program, să anunţe în ziua următoare.

Ar fi foarte util dacă ar putea fotografia sau filma cu telefonul aceste persoane, sau să noteze numărul de înmatriculare al mașinii celor care abandonează câinii, pentru a lua toate măsurile legale împotriva acestora persoane.

 

(Foto: arhivă)

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )