https://pecicanews.ro/
Astăzi începe Întâlnirea Internațională a Radioamatorilor

Astăzi începe Întâlnirea Internațională a Radioamatorilor

Radioclubul YO2KBB și Asociația Teritorială de Acțiune Civică Arad, cu sprijinul Primăriei Orașului Pecica, invită toți cei interesați la Întâlnirea Internațională a Radioamatorilor.

Cea de a XVI-a ediție a cunoscutului eveniment va avea loc vineri și sâmbătă, în zilele de 17 și 18 mai, la Sala Mare de Sport de la intrarea în oraș.

Programul este asemănător edițiilor trecute și va începe vineri la ora 17 cu primirea participanților sosiți din alte localități. Organizatorii așteaptă radioamatori din județ, regiune, dar și de peste hotare.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă la ora 10, dar Târgul Radioamatorilor se va desfășura pe tot parcursul zilei, între orele 8 – 18.

Cu această ocazie doritorii vor prezenta diverse lucrări în domeniul radiocomunicațiilor.

În acest an se sărbătoresc 90 de ani de activitate radioamatoricească neîntreruptă în Arad, „Asociațiunea Radioamatorilor din Arad” a fost înființată în anul 1929 şi de atunci activitatea s-a desfășurat în continuu, sub diverse cluburi şi forme de organizare.

Radioclubul ADMIRA este continuatorul juridic al acestor cluburi şi  doreşte să aducă un omagiu înaintaşilor organizând  o Expoziţie Aniversară de Aparatură  de radiocomunicaţii în cadrul Întălnirii Internaționale a Radioamatorilor, sâmbătă, de la ora 9.

Toți participanții vor fi invitați la ora 13 la prânzul deja-tradițional: gulaș pregătit la ceaun, servit cu pită de Pecica.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )