https://pecicanews.ro/

Arad Open Air a început în forță! (GALERIE FOTO)

Cea de-a patra ediție a Arad Open Air Festival a început aseară în forță, cu multă energie, muzică de calitate și un public numeros. DOC cu invitații: Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Exile, Gojira & Planet H, Paul Damixie, Dirty Nano, Burak Yeter, Barac și mulți alții au oferit publicului momente memorabile. Călătoria muzicală

The post Arad Open Air a început în forță! (GALERIE FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Cea de-a patra ediție a Arad Open Air Festival a început aseară în forță, cu multă energie, muzică de calitate și un public numeros. DOC cu invitații: Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Exile, Gojira & Planet H, Paul Damixie, Dirty Nano, Burak Yeter, Barac și mulți alții au oferit publicului momente memorabile. Călătoria muzicală a fost completată de un show vizual, cu confetti show-uri de lumini și lasere.

 Startul festivalului a fost unul plin de energie. Peste 8000 de iubitori ai muzicii electronice și hip-hop s-au întâlnit aseară, la Arad Open Air Festival, pentru a se bucura împreună de muzică bună și experiențe de neuitat. Evenimentul și-a deschis porțile la ora 18:00 și a continuat până după răsărit.Artiștii au purtat publicul prin creații mai noi și mai vechi, cei prezenți cântând și dansând în sincron cu aceștia fiecare melodie. Mâini ridicate, dans și multă pasiune pentru muzică, așa se rezumă prima seară.

La scena ABC, iubitorii stilului ro-minimal au dansat până la răsărit, așa cum deja a devenit tradițional să se întâmple. Andrey Pushkarev și mult așteptatul Barac s-au conectat cu publicul, oferind seturi speciale, care au transmis fericire.  În această seară, Scena ABC continuă petrecerea începând cu ora 21:00. Cei mai îndrăgiți artiști care vor urca pe această scenă azi sunt Petre Inspirescu, Herk și Timirash.

Azi și mâine, evenimentul începe la ora 14:00, cu activități speciale. Dinner in the Sky, Ranger Arena, styling, face painting, panouri pentru poze și activități pentru copii (Dino Parc Râșnov și Bimbo Party) sunt câteva dintre experiențele de care se pot bucura participanții. Concertele de la scena principală încep la ora 15:30, cu Adrian Șaguna. Cei mai așteptați artiști ai zilei de sâmbătă sunt Mahmut Orhan, Mattn, Vali Bărbulescu și Satra B.E.N.Z.

„Mulțumim publicului care a participat aseară la prima zi a Arad Open Air Festival 2019. Bucuria transmisă de participanți și modul în care s-au conectat cu artiștii de pe scenă au făcut ca prima zi să fie un succes. În această seară așteptăm peste 10.000 de participanți care să cânte și să danseze alături de artiști. Dar, până atunci, invităm toată lumea să se bucure de activitățile din timpul zilei”, transmite Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. La intrare, abonamentele costă 149 lei, iar biletele pe zi sunt 60 de lei. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys.

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, AOA Events Agency, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul de Excelență Arad, cu susținerea Digi Mobil, Coca Cola și Heineken România. Partenerii media ai evenimentului sunt: Virgin Radio, Digi24, TV Arad, Aradon.ro, Tion.ro, Special Arad, Bihon.ro, Caon.ro, Express de Banat, NewsAr.

 Mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/,

pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar și pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair/.
 

The post Arad Open Air a început în forță! (GALERIE FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Loading...
CATEGORIES
Share This