https://pecicanews.ro/
Aproape 100 de vaccinați într-o zi, la Pecica! Înscrieri telefonic, sau personal

Aproape 100 de vaccinați într-o zi, la Pecica! Înscrieri telefonic, sau personal

De la începutul campaniei de vaccinare, 72 311 de arădeni au fost vaccinați cu prima doză, iar 50.431 de persoane au primit și rapelul până duminică, transmite Nucleul Județean de Coordonare a Activităților de Vaccinare Arad.

Numai ieri, un număr de 96 de persoane au fost vaccinate la Centrul de Vaccinare din Pecica, dintre care 29 au primit prima doză de ser produs de Pfizer BioNtech.

Începând de sâmbătă, toți cetățenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 se pot prezenta direct la Centrul de Vaccinare Pecica (amenajat la sala de sport de lângă hala agroalimentară).

Aici vor fi programați de către operator, în baza actului de identitate, fără a fi nevoiți să se înregistreze pe platforma națională de programare.

Pecicanii cu vârsta de peste 60 de ani sunt așteptați zilnic, între orele 8 – 14, iar toți ceilalți, cu vârsta cuprinsă între 16 – 60 ani, vor putea veni după-masa.

Doritorii se pot programa, în continuare, și la numărul de telefon: 0257-467.957.

Luni erau înregistrate 9 cazuri active de infectare cu COVID-19 la Pecica, reprezentând o rată de incidență de 0,63, orașul fiind în scenariul verde.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )