https://pecicanews.ro/
Aniversare MKIDSZ: 2 zile cu 10 artişti

Aniversare MKIDSZ: 2 zile cu 10 artişti

Organizația Maghiară de Tineret din Pecica – MKIDSZ – celebrează în acest an un deceniu de existență. Cu această ocazie, deja-cunoscuta zi de tineret MKIDSZ Day se extinde şi va oferi posibilitate de distracţie şi recreere pe durata a două zile.

Organizatorii şi-au propus să îmbunătățească, an de an, calitatea programelor pentru a oferi o experienţă culturală şi distractivă unică în judeţ.

Numărul tot mai mare de participanţi a confirmat succesul MKIDSZ Day, anul trecut peste 700 de tineri din Pecica şi din alte localităţi simţindu-se bine împreună, indiferent de etnie.

Evenimentul care va avea loc vineri, 24 august şi sâmbătă, 25 august, este deja intens promovat pe paginile de socializare, în limbile română, maghiară şi engleză.

Minifestivalul îşi deschide porţile vineri la ora 17, în vecinătatea stadionului din Pădurice, cu o serie de concursuri şi programe distractive, printre care şi paintball.

Tot atunci va avea loc şi concursul intitulat MKIDSZ Street Art, în cadrul căruia tineri artişti din judeţul Arad contribuie la atmosfera de festival prin lucrările lor de tip graffiti.

Doritorilor li se pun la dispoziţie locuri gratuite de campare, în vecinătatea stadionului.

Deschiderea festivă va fi făcută la ora 19 de către preşedintele MKIDSZ, Tóth János, după care vor începe concertele.

Organizaţia Maghiară de Tineret a invitat zece artişti apreciaţi, din ţară şi din Ungaria.

În cele două seri ale minifestivalului vor cânta Stereo Palma, Chris Lawyer, Newik, Suck My Disco, Roberto Rios, Teddy Queen, Shiver, N’Alin, Snazu şi Acoustic.

Ordinea exactă a evoluţiei lor şi alte detalii utile vor putea fi aflate de pe pagina de Facebook a evenimentului, unde vor fi anunțate şi concursuri în cursul acestei săptămâni.

„Așteptăm toți cei interesați pentru a sărbători împreună cei zece ani de activitate ai organizației noastre, într-o atmosferă superbă. Intrarea este, ca de obicei, liberă!” – transmite echipa MKIDSZ.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )