https://pecicanews.ro/
„Amorezul” care teroriza fetele a fost prins

„Amorezul” care teroriza fetele a fost prins

Săptămâna trecută o tânără din Pecica a postat pe Facebook o filmare despre un bărbat care aborda fetele în zona Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, punându-le întrebări vulgare.

„Eram împreună cu verișoara mea, iar acest tip s-a oprit în faţa noastră întrebându-ne cât este ceasul, politicoasă eu i-am răspuns, iar apoi m-a întrebat dacă doresc să vin cu el pentru două milioane” – a scris eleva.

La doar o zi, agenţii Poliţiei Locale Pecica au anunţat, tot pe reţeaua de socializare, că au identificat bărbatul în cauză.

„Să vă dăm și vestea bună: l-am prins pe individ (…) este din Nădlac, dar locuiește la bunica lui, în Pecica, aproape de liceu. Este Ch. Adrian-Cristian, în vârstă de 32 de ani, nu lucrează așa că o chinuie pe biata lui bunică (femeie trecută de 80 de ani), pe spinarea căreia trăiește” – au transmis reprezentanţii serviciului aflat în subordinea Primăriei Oraşului Pecica.

Bărbatul a fost prins, dus la sediu, identificat cu ajutorul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica și sancţionat cu amendă în valoare de 1500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Urmează ancheta Postului de Poliţie a Oraşului Pecica, după audierea mai multor fete pe care individul le-a terorizat cu „elanul de amorez” şi, cel mai probabil, i se va întocmi dosar penal, se pare că fiind căutat şi la Nădlac pentru fapte asemănătoare.

„Mulțumiri speciale pentru Călin Șimăndan și Mihai Aunofresei de la Jandarmerie, care s-au implicat direct în acest caz. Sigur, este de admirat curajul fetei care a filmat  și al celei care a postat efectiv filmulețul. Le mulțumim amândurora dar le sfătuim ca altă dată, înainte de a posta pe Facebook, să sune la noi (0751 140 401), la Poliția orașului Pecica (0257 468 162) sau la Jandarmeria Pecica (0747 995 086). Credeți-ne, este mult mai important să putem interveni în cel mai scurt timp!” – a încheiat Valer Mărginean, comandantul Poliţiei Locale Pecica.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )