https://pecicanews.ro/

Actorii arădeni Carmen Vlaga Bogdan și Andrei Elek, prezenți pe două scene europene

Prezențe arădene pe două scene europene, actorii Carmen Vlaga Bogdan și Andrei Elek vor evolua, în luna aprilie, în fața publicului din Ungaria și Belgia. Alături de colegii din Teatrul Maghiar „Csiky Gergely” și Teatrul Național din Sombor, ei aduc în fața publicului din cele două țări spectacolul „Exit”, în regia lui Schilling Árpád. „Spectacolul

The post Actorii arădeni Carmen Vlaga Bogdan și Andrei Elek, prezenți pe două scene europene appeared first on NewsAr.ro.

Prezențe arădene pe două scene europene, actorii Carmen Vlaga Bogdan și Andrei Elek vor evolua, în luna aprilie, în fața publicului din Ungaria și Belgia.

Alături de colegii din Teatrul Maghiar „Csiky Gergely” și Teatrul Național din Sombor, ei aduc în fața publicului din cele două țări spectacolul „Exit”, în regia lui Schilling Árpád.

„Spectacolul „Exit” s-a bucurat încă de la premieră de o primire foarte bună din partea publicului. Temele luate în discuție – extrem de actuale – și întrebările pe care le lansează publicului face din el un spectacol ancorat într-o realitate europeană imediată și, implicit, un spectacol provocator. Un spectacol care, sperăm noi, va avea aceeași priză  și la publicul din Szeged și Bruxelles, unde va fi jucat în această lună”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Actorii arădeni vor evolua alături colegii lor Balázs Attila, Bandi András Zsolt, Csata Zsolt, Éder Enikő, Mátrai Lukács Sándor, Tokai Andrea, Vass Richárd, Ninoslav Đorđević, Branislav Jerković și Dragana Šuša. Spectacolul va ajunge în fața publicului din Szeged în 9 aprilie și a celui din Bruxelles – în 24 și 25 aprilie 2019.

The post Actorii arădeni Carmen Vlaga Bogdan și Andrei Elek, prezenți pe două scene europene appeared first on NewsAr.ro.

Loading...
CATEGORIES
Share This