https://pecicanews.ro/
Activități pe care puteți să le practicați pe un zbor lung sau foarte lung

Activități pe care puteți să le practicați pe un zbor lung sau foarte lung

Oricât de mult ne-ar plăcea să zburăm și să călătorim dintr-o destinație în alta, zborurile lungi sau foarte lungi sunt cele mai obositoare. Chiar și pentru un pasionat de avioane și zboruri este o provocare să nu se plictisească la bordul avionului.

În prezent, zborurile lungi sau foarte lungi au o durată de zbor de peste 10 ore, existând zboruri chiar și de 17 sau 19 ore. Cum te poți bucura de un astfel de zbor și să nu pară o veșnicie? Mai jos ai câteva recomandări de activități pe care le poți practica în avion.

Lucrează la proiectul mult visat

Un zbor de asemenea anvergură poate reprezenta un moment prielnic pentru a lucra la proiectul mult visat. Poți să-ți așterni gândurile și planurile într-un proiect la care te-ai gândit de foarte mult timp, dar nu ai reușit să-ți găsești câteva ore de concentrare pentru a-l așterne pe hârtie. Iată că acum poți avea 10-15 ore doar pentru tine și proiectul tău.

Avioanele moderne pun la dispoziția pasagerilor internet de mare viteză. Poți folosi timpul din avion pentru a recupera munca de la birou.

Filme, cărți, jocuri

În prezent, avioanele moderne pun la dispoziția pasagerilor o platformă multimedia complexă pentru relaxare și distracție, făcând astfel ca timpul să zboare foarte repede.

Poți citi o carte în format digital sau poți lua cu tine în avion cartea preferată pe care să o răsfoiești pe durata călătoriei. Nu vei citi ore în șir, dar cu siguranță lectura te va relaxa și nici nu-ți vei da seama când ai ajuns la destinație.

Dacă ești un iubitor al filmelor, cu siguranță vei putea urmări o producție preferată prin intermediul sistemului multimedia pus la dispoziție de compania aeriană. Poți alege să urmărești filme de acțiune, comedie, polițiste, serialele preferate sau filme despre cazinouri.

Important este să alegi un film sau o serie care să-ți placă, să-ți capteze atenția și astfel nu vei simți când trec câteva ore din lunga ta călătorie. Trilogia The Lord of the Rings are o durată de peste 11 ore.

Este recomandat ca în timpul zborului să faci mișcare, să-ți relaxezi picioarele, să te întinzi, să faci câteva exerciții fizice. Zborurile lungi și statul mult pe scaunele incomode din avion pot pune presiune pe sistemul muscular.

Poți să faci această mișcare în timp ce asculți melodiile preferate. Creionează-ți un playlist favorit și lasă-te purtat pe linia melodică și ritmul artistului favorit.

Totodată, te poți destinde cu practicarea unor jocuri. Cu siguranță veți găsi un joc atractiv și captivant pe care să-l practici în zbor. Poate nu ești un fan al acestui mod de relaxare și divertisment, dar poți să descoperi lucruri noi. De ce nu, poate chiar să practici jocuri de noroc, astfel ai parte de distracție și câștiguri.

Mâncarea și hidratarea

Conform studiilor de specialitate, organismul uman suferă o deshidratare mai rapidă în timpul zborului. Astfel, este bine să acorzi mai mult timp pentru hrănire și hidratare.

Pe durata unui zbor de 10-15 ore și chiar mai lung, companiile aeriene oferă câteva mese principale, câteva gustări și perioade de hidratare. Încearcă să eviți consumul de alcool, acesta contribuind la deshidratarea organismului. Ar trebui să te focusezi mai mult pe consumul de apă.

Totodată, este bine să te bucuri de mese, să mănânci încet pentru a nu forța organismul. Se spune că o masă sănătoasă se ia în tihnă.

Concluzii

Ideea e că nu trebuie să te concentrezi doar pe o activitate. Zborurile lungi și foarte lungi sunt obositoare, dar prin combinarea activităților, cu siguranță timpul va trece mai repede. Ținând cont de durata zborului, poți chiar să te odihnești. Câteva ore de somn te va ajuta să fii mai relaxat și odihnit la destinație. Acestea fiind spuse, cer senin și să ai mereu o călătorie liniștită!

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )