https://pecicanews.ro/
ACS Progresul Pecica joacă următoarele două etape pe teren propriu

ACS Progresul Pecica joacă următoarele două etape pe teren propriu

Microbiştii pecicani au program pentru următoarele două sâmbete, începând cu ora 17, echipa de fotbal a oraşului disputând următoatele două etape pe teren propriu.

ACS Progresul Pecica s-a pregătit serios în cursul acestei veri pentru Liga 3 cu cantonament în luna iulie în stațiunea Moneasa, unde pe lângă partea tactică, antrenorul Dan Stupar a pus accent şi pe pregătirea fizică a jucătorilor.

Au urmat meciuri amicale cu echipe din Liga 4 (CS Gloria Lunca Teuz Cermei, Frontiera Curtici, CS Unirea Sântana), dar şi cu UTA, pentru a omogeniza lotul care a trecut prin mai multe schimbări.

Echipa pregătită de Dan Stupar şi Marius Grad a debutat în eşalonul trei al fotbalului românesc pe teren propriu acum două săptămâni, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Crişul Chişineu Criş.

„Rezultatul mă mulțumește în condițiile în care am jucat cu un om mai puțin aproape o oră de joc. Pe de altă parte, sunt nemulțumit fiindcă nu am avut răbdare la construcție, am aruncat prea multe mingi la bătaie și vorbesc în special despre perioada în care am condus cu 1-0. Având avantaj pe tabelă, ar fi trebuit să apelăm mai mult la o posesie prelungită. Sigur, ne doream mai mult de la acest meci și sunt sigur că, dacă eram 11 contra 11, puteam să obținem ceea ce ne-am propus. De fapt, s-a văzut că și în zece am avut momente bune, de posesie, însă, pe de altă parte, când adversarul avea mingea, trebuia să faci efort dublu pentru a închide culoarele spre poarta ta și, automat, era normal să nu mai ai destulă prospețime pentru faza de atac. Știam că întâlnim o echipă dificilă, care ne-a și eliminat din Cupa României, însă sunt sigur că puteam obține mai mult în alte condiții” a declarat Dan Stupar pentru sporarad.ro la finalul meciului încheiat la egalitate, scor 1-1.

În etapa a doua jucătorii pecicani s-au deplasat la Fortuna Becicherecu Mic, de unde s-au întors acasă fără puncte, scor 2-0, clubul pecican ocupând locul 12 din 16 echipe.

Sâmbătă, 7 septembrie, soseşte în oraş ACS Poli Timişoara (echipa a doua a clubului din oraşul de pe Bega), meciul începând la ora 17 pe terenul din Pădurice.

La sfârşitul săptămânii viitoare, în 14 septembrie, tot de la ora 17, ACS Progresul Pecica va juca pe teren propriu cu o altă echipă din judeţul vecin, CSC Dumbrăviţa.

Clubul pecican joacă în seria 4 din Liga 3. Prima parte a sezonului se desfăşoară până pe 30 noiembrie, atunci când are loc etapa a 15-a.

Partea a doua debutează pe 7 martie 2020, cu etapa a 16-a, şi se încheie în jurul datei de 30 mai 2020, odată cu disputarea etapei a 30-a.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )