https://pecicanews.ro/
Acoperiș distrus de flăcări

Acoperiș distrus de flăcări

Sirenele mașinilor de intervenție ale pompierilor s-au auzit pe străzile orașului, în această dimineață.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Pecica a fost alertat în jurul orei 7:40 la un incendiu la o locuință situată pe strada 223.

Pompierii voluntari au s-au deplasat la foc cu două autospeciale cu apă și spumă, alături de un echipaj de la pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldis„ al județului Arad, cu o autospecială, un echipaj de poliție și o ambulanță SMURD.

„Când s-a ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei pe o suprafață de 80 metri pătrați, cu posibilitatea de extindere in interiorul locuinței. Prin intervenția promptă a pompierilor voluntari s-a limitat extinderea incendiului în interiorul casei și la casele din apropiere! Mulțumim frumos ISU ARAD pentru sprijinul acordat!” – a declarat șeful SVSU Pecica, Lucian Mocanu.

Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neconform și necurățat, motiv pentru care pompierii atrag atenția cetățenilor asupra obligativității curățări hornurilor și coșurilor de fum.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )