https://pecicanews.ro/
A treia victorie pe linie pentru juniorii Progresului

A treia victorie pe linie pentru juniorii Progresului

Tinerii fotbalişti pecicani au bifat cea de a treia victorie pe linie, de data aceasta cu vecinii nădlăcani.

Echipa de Juniori 1A a ACS Progresul Pecica are în componenţă mai mulţi jucători noi şi este antrenată începând din acest sezon de Ioan Bănăţan, începutul de sezon fiind mai dificil pentru echipă.

Meciul din etapa opta a campionatului s-a jucat pe o vreme călduroasă, juniorii pecicani fiind dornici să se impună încă de la fluierul de start.

ACS Progresul Pecica a reuşit să îşi creeze mai multe ocazii, mingea fiind mai mult în jumătatea de teren a celor de la CS Victoria Nădlac.

Scorul a fost deschis de Ovidiu Bănăţan, care a înscris din penalti, scorul la pauză fiind în favoarea gazdelor.

Fotbaliştii pecicani şi-au mărit avantajul în repriza a doua prin Alin Hedeşan (care a marcat din lovitură liberă), scorul final de 3-1 fiind stabilit de Ovidiu Bănătaţan.

Echipa clasată pe locul 7 va merge miercurea viitoare la Felnac pentru a juca cu „lanterna roşie”, iar o victorie o va propulsa în prima parte a clasamentului la final de retur.

ACS Progresul Pecica a jucat în formula: portar – Mihai Văcăriuc, fundași: Sebastian Kreiter, Dimitrie Opșitar, Petre Ciobănașu, Adrian Raț, mijlocași: Lucian Morea, Ovidiu Bănățan, Traian Ciba, Vasilică Răchită, Hedeşan Alin, atacant: Daniel Graure.

Au mai intrat pe teren Robert Bănăţan şi David Gruia.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )